Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Giani Kiriţă, "atacat" de un fan al FCSB înainte de derby :) "Gata! Ajunge, că dau interviuri. M-a bulversat". Cum s-a terminat episodul

VIDEO | Giani Kiriţă, "atacat" de un fan al FCSB înainte de derby :) "Gata! Ajunge, că dau interviuri. M-a bulversat". Cum s-a terminat episodul

Superliga

Comentarii

Giani Kiriţă a fost protagonistul unui moment amuzant, în timp ce acorda un interviu pentru Telekom Sport, înainte de derby-ul Dinamo - FCSB.

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, duminică, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB "se joacă" şi în afara terenului. Giani Kiriţă a oferit un interviu pentru Telekom Sport în care a prefaţat întâlnirea de pe Arena Naţională, dar, în mijlocul conversaţiei, a fost întrerupt. 

Un fan al FCSB a început să cânte şi, amuzat, fostul fotbalist al lui Dinamo i-a cerut să se retragă: "Fanii, să înţelegem (n.r. - râde). Gata! Ajunge, că dau interviuri. Hai să reluăm, că m-a bulversat", a fost replica lui Giani Kiriţă. 

Giani Kiriţă a prefaţat derby-ul dintre Dinamo şi FCSB: "Da, simt atmosfera de derby, simt că stadionul va fi aproape plin şi de-abia aştept să ajung la meci. Dat fiind faptul că este ultimul derby pe anul ăsta, Dinamo - FCSB, cu siguranţă că o să fie o atmosferă incendiară pentru că FCSB are nevoie de puncte, Dinamo trebuie să joace în primul rând pentru onoare şi în al doilea rând pentru cei mai frumoşi suporteri din toată România. 

O să fie un meci frumos, un meci deschis, iar cei de la Dinamo în primul rând trebuie să salveze acest sezon. Cu toate că va fi greu, pentru că FCSB are echipă foarte bună, noi în schimb avem atuul nostru şi anume suporterii. 

La ora actuală, Dinamo suferă din toate punctele de vedere, mai ales din cel al lotului, valoric, dar eu sper din tot sufletul pentru că suporterii îi vor împinge de la spate şi vor face un meci bun. Eu fac parte din categoria de fotbalişti fericiţi contra celor de la FCSB. Pentru că, din 10 derby-uri jucate, am şase câştigate. Dar am foarte multe, mai ales acel 3-2 din "Ştefan cel Mare", când a dat Mihalcea gol şi s-a dus să sărbătorească cu suporterii şi pe urmă a făcut ruptură la inghinali", a declarat Giani Kiriţă.  

Afla mai multe despre: giani kiritainterviu telekom sportdinamo fcsbgiani kirita fan fcsb 

viewscnt
Articole similare