Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Giani Kiriţă, conflict cu un suporter FCSB: ”Eşti de la Exatlon, nebuna mea. Îţi rup gura” vs. ”Stai liniştit, pătatule”

VIDEO | Giani Kiriţă, conflict cu un suporter FCSB: ”Eşti de la Exatlon, nebuna mea. Îţi rup gura” vs. ”Stai liniştit, pătatule”

Dinamo București

Comentarii

Giani Kiriţă a fost la Arena Naţională pentru a urmări derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, scor 3-3, dar la final a avut probleme cu unul dintre suporterii roş-albaştrilor. Cei doi şi-au aruncat cuvinte grele, fără să le pese că totul este filmat.

Giani de la Dinamo, Giani de la Exatlon”, a fost modul în care un suporter FCSB l-a tachinat pe Kiriţă în momentul în care fostul fotbalist dinamovist se pregătea să ofere câteva interviuri.

Kiriţă n-a rămas dator şi i-a răspuns acestuia, iar de acolo totul s-a transformat într-un conflict verbal ce nu poate fi reprodus. ”Băi, pătatule, stai cuminte că te loveşti, stai cuminte”, a ripostat dinamovistul, pentru ca replica să fie una şi mai dură: ”Îţi rup gura imediat. Eşti de la Exatlon, nebuna mea”.


VIDEO REZUMAT | FCSB - Dinamo 3-3. Derby magnific pe Arena Naţională!

Becali s-a pus pe căutat jucători după 3-3 cu Dinamo. "La două noaptea asta făceam!"  Pe cine vrea să aducă

Urmăreşte noua pagină de facebook TelekomSport pentru cele mai tari clipuri şi transmisiuni live:

 

 

Afla mai multe despre: kiritascandaldinamosuporterfcsb 

viewscnt
Articole similare