Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gică Craioveanu, după ce şi-a făcut debutul în actorie: ”M-a sunat Robert De Niro şi i-am zis că n-are nicio şansă la Oscar”

VIDEO | Gică Craioveanu, după ce şi-a făcut debutul în actorie: ”M-a sunat Robert De Niro şi i-am zis că n-are nicio şansă la Oscar”

Diverse

Gică Craioveanu a fost pus pe glume la lansarea în Craiova a filmului “Faci sau taci”, în care are rolul unui procuror. Fostul atacant spune că i-a transmis lui Robert De Niro că trebuie să-şi ia gândul de la Oscarul pentru cel mai bun actor. :)

Gică Craioveanu şi-a făcut debutul în actorie, în filmul ”Faci sau taci”, dar nu crede că va face o carieră din asta. Fostul internaţional român a fost pus pe glume la lansare şi spune că este decis să-i ameninţe supremaţia lui Robert De Niro.

(Ţi-ai dori să joci într-un film despre Universitatea Craiova?) De ce nu? ar fi chiar ceva deosebit, dar să nu întârzie mult regizorul, că nu mai am prea mult de trăit. (Dacă ai juca într-un film rolul vieţii tale, ce ai schimba?) Finala cu Bistriţa aş schimba-o, meciul de la Budapesta şi cam atât. M-a sunat De Niro (n.r. Robert De Niro) şi mi-a zis să nu lupt cu el pentru Oscar, dar i-am spus: ”băi, băiatule, stai liniştit că nu ai nicio şansă!” A fost o experienţă frumoasă, care poate va fi unică pentru mine, pentru că nu ştiu dacă voi mai face vreun film. Cu ”varza” (n.r. mingea) facem ghiduşii, ne distrăm, în schimb la actorie e greu. Pentru că trebuie să pui feţe mai de nebun. Eu, de exemplu, râd tot timpul şi în film am fost foarte serios, eram procuror general, eram Pele din Spania”, a declarat Gică Craioveanu.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta