Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Craioveanu ştie cum poate "U" Craiova să o răpună pe CFR Cluj: "Dacă era cu noi de la început, aveam 6-9 puncte în plus"

VIDEO | Gică Craioveanu ştie cum poate "U" Craiova să o răpună pe CFR Cluj: "Dacă era cu noi de la început, aveam 6-9 puncte în plus"
Comentarii

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se întâlnesc duminică, 23 februarie, de la ora 20, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie, în etapa a 26-a din Liga 1, ultima a sezonului regulat.

Un eventual succes al oltenilor i-ar aduce la egalitate de puncte cu formaţia din Gruia, iar visul pentru primul titlu după 29 de ani devine mai palpabil ca niciodată. CFR Cluj şi U Craiova ar urma să intre în play-off umăr la umăr, cu acelaşi număr de puncte, 25 după înjumătăţire, un avantaj moral pentru formaţia lui Corneliu Papură. Pentru acest meci, stadionul "Ion Oblemenco" va fi arhiplin, fiind vândute ca pâinea caldă toate cele 22.000 de bilete tipărite de olteni.
 
"(Fierbe Bănia?) Fierbe de câteva zile, de câteva săptămâni, e un interes enorm pentru acest meci, băieţii deja au deschis Fan Zone duminică, de la ora 15, ca să încălzească mai mult spiritele pentru acest meci. Este unul poate dintre cele mai importante meciuri din istoria recentă a noastră, un meci care dacă ar fi câştigat ne-ar duce la egalitate cu CFR şi cu mari şanse pentru a fi campioni. E sold out (stoc epuizat al biletelor).... Da, normal, lumea e pătimaşă, la Craiova a fost mereu. Când au mers lucrurile bine, stadionul s-a umplut iar acum echipa e în formă, e pe val, eu zic că jucăm destul de bine, minus câteva minute la meciul cu Viitorul, unde şi-au creat ocazii", a declarat Craioveanu.
 
În plus, fostul atacant de la Real Sociedad, Villarreal, Getafe şi Universitatea Craiova, aseamănă jocul prestat de formaţia lui Dan Petrescu, cu cel desenat de către argentinianul Diego Simeone la Atletico Madrid. Echipă scurtă, compactă, experimentată, care speculează rapid şi eficient fiecare scăpare a adversarului. Cu toate acestea, fostul internaţional speră ca arma sa secretă să fie aptă şi pregătită de un meci fantastic împotriva ardelenilor.
 
"O consider o echipă foarte greu de bătut, care are stilul lui Atletico, care dacă îţi dă un gol e foarte complicat să întorci rezultatul, iar FCSB are jucători foarte importanţi de la mijloc în sus, care decid multe meciuri importante. Vor juca cu echipa bună atât cu Sevilla, cât şi cu noi şi poate să se cunoască un pic lucrul acesta. (Ce îi trebuie Craiovei ca să câştige meciul cu CFR?) Să fie Koljic măcar la 80% şi am încredere în cei trei de la mijloc, în Mihăilă, în "Bancone" (n.r. - Nicuşor Bancu), am încredere în echipă. Echipa joacă bine, este foarte încrezătoare şi după aia avem 30.000 de lei (n.r. - suporteri olteni). Să joci cu 30.000 de oameni în spate nu e uşor pentru nimeni şi vor împinge echipa de la spate. (Şi ca să câştige campionatul, de ce are nevoie Universitatea Craiova?) De puţină şansă, şansa care ne-a lipsit şi de a nu se accidenta nimeni. Dacă era Koljic noi aveam cel puţin 6-9 puncte în plus", a completat fosta glorie a oltenilor.
 

Afla mai multe despre: craiovapapuracraioveanu 

viewscnt
Articole similare