Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Craioveanu, supărat după înfrângerea care aproape că îi scoate pe olteni din Europa: "Aici am greşit" Cum comentează venirea lui Bălaşa

VIDEO | Gică Craioveanu, supărat după înfrângerea care aproape că îi scoate pe olteni din Europa: "Aici am greşit" Cum comentează venirea lui Bălaşa
Comentarii

Oficialul oltenilor a fost dezamăgit de felul cum au tratat fotbaliştii lui Papură faza ofensivă.

Craioveanu nu îşi face mari speranţe pentru returul de la Atena. 
 
"Este foarte greu să recuperezi această diferenţă de două goluri, trebuie să marchezi de trei ori. Am avut ocazii, au fost momente bune, dar momente puţin mai slabe. Ne-au surprins de foarte multe ori în superioritate şi nu e normal. Nu este o echipă mare. Au jucători buni, mingicari, dar nu mi s-a părut o echipă să ne bată cu 2-0. Trebuie să atacăm în retur, nu avem altă şansă decât să mergem peste ei, ceea ce trebuia să facem astăzi contra unei echipe care nu e pregătită sută la sută din punct de vedere fizic" a declarat directorul de imagine al juveţilor la sfârşitul primului duel împotriva grecilor. 
 
Şi fostul golgheter al României se bucură că Universitatea şi-a întărit compartimentul defensiv prin aducerea lui Mihai Bălaşa.
 
"Mi se pare un schimb ok pentru noi, mi se pare un jucător foarte bun. A fost titular tot timpul la FCSB, Tiago la noi nu prea a jucat mult. E un schimb foarte bun. La FCSB a jucat cu foarte puţini spectatori. Aici când găseşti 30 de mii de lei e foarte greu" a subliniat Craioveanu. 
 

Afla mai multe despre: u craiovagică craioveanuaek atenabălaşa 

viewscnt
Articole similare