Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a caracterizat-o pe Simona Halep după ce a văzut-o la Turneul Campioanelor: "Are de toate"

VIDEO | Gică Hagi a caracterizat-o pe Simona Halep după ce a văzut-o la Turneul Campioanelor: "Are de toate"

Simona Halep

Comentarii

Timpul liber al lui Gheorghe Hagi este puţin, dar şi atunci se gândeşte doar la fotbal. Însă "Regele" şi-a făcut timp să o urmărească pe Simona Halep la Turneul Campioanelor şi i-a făcut o scurtă caracterizare fostului lider mondial.

Hagi a recunoscut că a văzut-o pe Halep doar în victoria cu Bianca Andreescu şi nu a urmărit meciul cu Svitolina, pe care Halep l-a pierdut, însă crede în cea mai bună jucătoare de tenis din România: "E puternică, are experienţă. Depinde de ea, de momentul ei. Ea deja e un sportiv cunoscut, puternic, la nivelul cel mai înalt. E consacrată, experimentată, mai în vârstă puţin faţă de celelalte, are de toate", a declarat Hagi într-o conferinţă de presă. 

Simona Halep - Karolina Pliskova, vineri, nu înainte de ora 14:00. Câştigătoarea merge în semifinalele Turneului Campioanelor

Meciul Simona Halep, locul 5 WTA - Karolina Pliskova, locul 2 WTA, din ultima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen, se va disputa, vineri, nu înainte de ora 14.00.

Partida dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova începe după meciul dintre Sofia Kenin şi Elina Svitolina, meci programat la 12:30.

Halep conduce cu 7-3 în întâlnirile directe cu Pliskova. Ultimul meci l-a câştigat jucătoarea cehă, scor 7-5, 6-1, în semifinale, la Miami, în martie. Sportiva română s-a impus în penultima întâlnire, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, în februarie, la Ostrava, în Cupa Federaţiei.

"Ar trebui să fie un meci incredibil. Sper că va fi un meci plăcut de urmărit, de asemenea. Sunt sigură, pentru că returnează foarte multe mingi. Meciurile împotriva ei sunt mereu bune de urmărit. Bineînţeles, pentru mine va fi dificil, pentru că vor exista foarte multe schimburi lungi", a declarat Karolina Pliskova, înaintea meciului cu Simona Halep.

Învingătoarea din această partidă o va însoţi pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, în semifinalele competiţiei.

Afla mai multe despre: gica hagisimona halep 

viewscnt
Articole similare