Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a făcut praf arbitrajul: "A început războiul, din păcate!" Regele, înţepături şi pentru Mihai Teja

VIDEO | Gică Hagi a făcut praf arbitrajul: "A început războiul, din păcate!" Regele, înţepături şi pentru Mihai Teja
Comentarii

Gheorghe Hagi a criticat maniera de arbitraj a brigadei conduse de Adrian Comănescu, la finalul meciului dintre Viitorul şi Poli Iaşi, scor 2-1.

Managerul tehnic al Viitorului a fost complet nemulţumit de faptul că a fost eliminat de centralul Adrian Comănescu, după cartonaşul galben primit de Lyes Houri, în minutul 84.

"Vreau să-mi felicit echipa, jucătorii pentru victorie. Ce am văzut în seara aceasta, am văzut că a început războiul, din păcate, dar suntem pregătiţi de luptă. Din păcate, există în fotbal şi aceste lucruri, dar asta este. Echipa a demonstrat că ştie să lupte, după aia, în spatele liniei, acolo, e un antrenor care a făcut nişte schimbări, dar nu cred eu că schimbările mele au fost, cred că Cel de Sus. A văzut, a judecat şi a dat celui care a făcut şi merita această victorie. E o şansă enormă ca să câştigi acest meci, după ce Iaşiul a avut 100.000 de ocazii, dar nu cum a spus antrenorul Iaşiului, cum a fost împinsă de cineva care a fost împins să facă o mie şi una de ocazii.

Din păcate, suntem o echipă care joacă fotbal, care încearcă să joace fotbal. Luăm cartonaşe şi ajungem la nişte lucruri care pe mine mă sperie. Culmea, totul s-a terminat să trăiesc acest moment în România, în care arbitrii nu ştiau, au început să mintă, şi unul şi altul au început să mă mintă. Unul spunea ceva, celălalt altceva. Le-am zis domnule, nu se poate. Mă luaţi...Sunt şi eu, am jucat şi eu fotbal, dar să mă luaţi în halul ăsta, unul să-mi zică că mă dă afară pentru ceva, celălalt să zică pentru altceva.

Am fost primul în România, primul, când a fost lucrul cel mai greu al lor, care am ieşit şi am spus şi i-am susţinut că vreau arbitri români. Am fost primul, nu ca ceilalţi, care au venit după ce a ieşit Hagi şi au văzut că a ieşit Hagi, au venit toţi să zică că susţinem cu arbitrii români.

Eu mi-am făcut toată treaba în fotbal,  nu eu, că contează mai puţin dacă sunt pe margine sau în tribună, contează ca să fii echidistant. Să ne lase să jucăm fotbal. Ei doar să fie imparţiali, să se ducă să vadă, că toţi greşim, dar fiţi domnule cum trebuie să fiţi, lăsaţi, nu mai faceţi lucruri sau credeţi că faceţi pe cineva sau o să ajungă... Nu, nu cred", a declarat Gică Hagi, la microfonul Telekom Sport.

Gestul pentru care Gică Hagi a fost eliminat

FC Viitorul a învins Poli Iaşi, scor 2-1

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, cu echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I. Constănţenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 54 şi au revenit după ce au fost conduşi cu 1-0.

Pentru FC Viitorul au marcat Achim, în minutul 80, din penalti, şi Rivaldinho, în minutul 90+1, în timp ce pentru Poli Iaşi a înscris Bălan, tot din penalti, în minutul 39.

viewscnt
Articole similare