Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a făcut scandal la pauză! Dezvăluiri incredibile de la Hermannstadt - Viitorul: "Eu, dacă eram arbitru, îi dădeam roşu"

VIDEO | Gică Hagi a făcut scandal la pauză! Dezvăluiri incredibile de la Hermannstadt - Viitorul: "Eu, dacă eram arbitru, îi dădeam roşu"

Farul Constanța

Comentarii

Iuliu Mureşan a acordat un scurt interviu la finalul partidei dintre Hermannstadt şi Viitorul şi a făcuz dezvăluiri incredibile despre momentele întâmplate la pauza meciului. Conducătorul clubului din Sibiu l-a acuzat pe Hagi că a făcut scandal.

"Se observă că arbitrii români, din cauză că nu au personalitate, sunt influenţaţi foarte tare de cei care sunt scandalagii, îi înjură, de cei care fac o presiune foarte mare. La pauză meciului, Gică Hagi a venit în hol aici şi a strigat şi a zis nişte cuvinte la adresa arbitrului. Eu dacă eram arbitru îi dădeam roşu, dar s-a întâmplat invers. A fost antrenorul nostru eliminat, care e liniştit", a declarat Iuliu Mureşan la flash interviul de la finalul partidei, încheiată la egalitate, 1-1. 

Mureşan a vorbit şi despre cele mai controversate momente din timpul meciului: "Niciunul dintre cele două penalty-uri primite de Viitorul nu au fost. Primul nu se impunea, la al doilea arbitrul a spus că e în afara careului, dar apoi a fluierat. Azi am fost dezavantajaţi de arbitraj".

Oficialul lui Hermannstadt este de părere că echipa sa ar fi meritat victoria şi a afirmat că Viitorul, în afară de posesie, nu a făcut nimic. 

Afla mai multe despre: iuliu muresangica hagi 

viewscnt
Articole similare