Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a plecat în Scoţia într-o perioadă în care se ia în calcul transferul lui Ianis de la Rangers! Dezvăluirea făcută de Mircea Rednic

VIDEO | Gică Hagi a plecat în Scoţia într-o perioadă în care se ia în calcul transferul lui Ianis de la Rangers! Dezvăluirea făcută de Mircea Rednic

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi se află în Scoţia, acolo unde fiul său, Ianis, joacă pentru Rangers. În ultimul meci din campionatul scoţian, internaţional român a bătut un corner din care actualul lider din campionat a marcat, cu Motherwell.

LIVE VIDEO | Gaz Metan - Viitorul, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Ianis Hagi nu trece prin cea mai bună perioadă la Rangers. Mijlocaşul a pierdut echipa de start, iar tatăl său, Gică Hagi, i-a făcut o vizită, în această perioadă. 

Acest aspect a fost susţinut de Mircea Rednic, cel care-l aşteaptă înapoi pe fostul decar al naţionalei, pentru a continua munca de la Viitorul:

"Îl aşteptăm şi pe Gică (n.r. - Hagi), care e în Scoţia, să vină. Cu Gică Popescu, cu Zoli (n.r. - Zoltan Iaşko). Să facem o strategie care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele", a dezvăluit Mircea Rednic, înaintea partidei de la Mediaş, dintre Gaz Metan şi Viitorul. 

Gică Hagi se află în Scoţia într-o perioadă în care se ia în calcul un posibil transfer al lui Ianis de la Rangers. 

Pe lângă Sevilla, care l-ar dori, despre Ianis Hagi au apărut informaţii că ar fi dorit şi de Sampdoria şi Istanbul Basaksehir. În Italia, Ianis Hagi a fost descris ca "un fiu al artei pentru Sampdoria, pe care Steven Gerrard nu pare să îl mai vadă".

Istanbul BB e un alt club de Champions League care ar dori să-l transfere pe Ianis Hagi. În cazul în care se va pune problema plecării de la Rangers, clubul care-l doreşte va fi nevoit să achite cel puţin 3.5 milioane de euro, suma pentru care fotbalistul a fost transferat în Scoţia. 

Afla mai multe despre: gica hagigica popescuianis hagiviitorultransfer ianis hagi 

viewscnt
Articole similare