Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a răbufnit din nou: "Nu se amintesc lucrurile astea!" Ce îl nemulţumeşte pe "Rege"

VIDEO | Gică Hagi a răbufnit din nou: "Nu se amintesc lucrurile astea!" Ce îl nemulţumeşte pe "Rege"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a câştigat şi returul semifinale din Cupa României, 2-0, cu U Craiova, dar Gică Hagi rămâne nemulţumit şi deranjat de faptul că jucătorii săi, în special unul dintre ei, nu sunt promovaţi aşa cum şi-ar dori "regele".

"Diferenţă mare. E dublu faţă de toţi ceilalţi"

Tehnicianul de la Viitorul este nemulţumit de mediatizarea insuficientă, cred el, care i se face fiului său, Ianis, şi trage un semnal de alarmă că fiecare detaliu din jocul decarului de la Viitorul ar trebui evidenţiat: "Un jucător ca Ianis, merită să se dea în ziar câte pase în careu dă, decisive, ce procente are, dacă mai există alt decar ca el sau e cel mai bun, cu diferenţa...Diferenţă mare, că e dublu faţă de toţi ceilalţi. De ce ajunge şi dă goluri şi e cel mai bun jucător din playoff... Şi anul ăsta şi anul trecut.... Nu se amintesc lucrurile astea, astea le lăsăm deoparte, că am face prea mare mediatizare unui jucător care e într-o formă prea bună", a declarat Hagi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj. 

Din tirada lui Hagi nu a lipsit şi subtila critică asupra site-urilor specializate pe cotele de piaţă ale jucătorilor: "Poate pe transfermarkt îi scade şi preţul. El joacă bine, dar poate îi scade".

CFR Cluj - Viitorul se joacă luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport. Ca sa vezi Telekom Sport 1 si 2, ia-ti pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

 

 

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare