Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a reacţionat după criza de nervi a lui Dan Petrescu: ”Să ţineţi minte de la mine!”

VIDEO | Gică Hagi a reacţionat după criza de nervi a lui Dan Petrescu: ”Să ţineţi minte de la mine!”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit să o învingă pe CFR Cluj, scor 2-1 (1-1), duminică seară, în Gruia, în ultima partidă din play-off-ul Superligii.

  • Golurile constănţenilor au fost marcate de către Louis Munteanu (min. 42 şi 62 pen), în timp ce golul clujenilor a fost marcat de către Daniel Bîrligea (min. 15).

Gică Hagi, despre Dan Petrescu: ”E clar că e supărat, dar îl înţeleg”

La finalul meciului, Dan Petrescu s-a războit cu toată lumea: cu proprii jucători, cu jucătorii adverşi, cu conducătorii clubului de la malul mării, dar a avut anumite lucruri de reproşat şi lui Gică Hagi.

”Regele” nu a vrut să dezvăluie exact ce anume i-a transmis ”Bursucul”, însă a declarat că-i înţelege acestuia supărare, într-un sezon în care o altă formaţie a fost mai bună decât a sa.

În fotbal, întotdeauna, să ţineţi minte de la mine, când câştigi aduce bucurie, fericire şi mult respect. CFR a câştigat cinci ani şi a fost fericită cinci ani. Anul ăsta, suntem noi cei fericiţi, care am câştigat şi care am fost cei mai buni.

Dan, la mentalitatea pe care o are şi la cum e el... Face parte din grupul acela. E clar că e supărat, dar îl înţeleg.

Eu sunt fericit, jucătorii m-au făcut fericit. Am făcut o muncă incredibilă, unde nu ne dădea nimeni nicio şansă. În fiecare meci am arătat că suntem mai buni. 

Cea mai bună echipă din campionat, care a atacat foarte bine şi când a fost cazul, ca în acest meci cu CFR, s-a apărat foarte bine”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după meciul cu CFR Cluj.

VIDEO: Rezumat CFR Cluj - Farul 1-2

Afla mai multe despre: hagipetrescucfr cluj-farul 

viewscnt
Articole similare