Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, conflict cu arbitrul de rezervă de la Hermannstadt - Viitorul: ”M-a luat peste picior. Arăta a gigolo!” Ce i-a transmis ”Regele”

VIDEO | Gică Hagi, conflict cu arbitrul de rezervă de la Hermannstadt - Viitorul: ”M-a luat peste picior. Arăta a gigolo!” Ce i-a transmis ”Regele”

Liga 1

Gică Hagi a fost foarte supărat după Hermannstadt - Viitorul 1-0. Printre altele, s-a declarat nemulţumit că arbitrul nu a prelungit mai mult meciul, dar s-a arătat deranjat şi de atitudinea arbitrului de rezervă, Mircea Ardelean, despre care spune că ”l-a luat peste picior”.

Viitorul a pierdut surprinzător cu Hermannstadt, în deplasare, motiv de mare supărare pentru Gică Hagi. Patronul şi antrenorul Viitorului s-a declarat nemulţumit şi că arbitrul n-a prelungit mai mult meciul. Însă n-a fost singurul lucru care l-a deranjat. Gică Hagi spune că arbitrul de rezervă a avut o atitudine nepotrivită încă de la începutul partidei:

”Singurul lucru legat de arbitraj, acasă, odată cu prelungirile, acum la fel. Mi se pare că a arătat trei minute şi a fluierat la două minute. Ce să fac? Tac din gură. Schimbare, intră jucătorul şi după aceea îi dă galben. Băiatul acela al 4 lea, mai tânăr aşa, m-a luat puţin şi peste picior. A începutul meciului. Era aşa mare, frumos, arăta a gigolo. Era frumos, dar i-am zis”te rog frumos, măcar, suntem aici la ceva serios, hai să fim serioşi. Nu-mi vorbi cum încerci să vorbeşti!”, a declarat Gică Hagi.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta