Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, criză de nervi în timpul meciului Viitorul - Poli Iaşi. "Regele" a fost eliminat de arbitru. Decizia care l-a scos din sărite

VIDEO | Gică Hagi, criză de nervi în timpul meciului Viitorul - Poli Iaşi. "Regele" a fost eliminat de arbitru. Decizia care l-a scos din sărite

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a fost scos din sărite de deciziile luate de brigada de arbitri de la meciul cu Poli Iaşi, "Regele" fiind eliminat de către centralul Adrian Comănescu.

Nemulţumit de faptul că Lyes Houri a fost sancţionat cu cartonaş galben de Comănescu, Hagi s-a arătat nemulţumit pe marginea terenului şi a lovit cu piciorul într-un panou publicitar, moment în care centralul a mers la el şi i-a acordat direct cartonaşul roşu, decizia arbitrului scoţându-l din sărite pe "Rege".

Eliminarea lui Gică Hagi vine într-un moment nepotrivit. Pentru Viitorul urmează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

FC Viitorul a învins Poli Iaşi, scor 2-1

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, cu echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I. Constănţenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 54 şi au revenit după ce au fost conduşi cu 1-0.

Pentru FC Viitorul au marcat Achim, în minutul 80, din penalti, şi Rivaldinho, în minutul 90+1, în timp ce pentru Poli Iaşi a înscris Bălan, tot din penalti, în minutul 39.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare