Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, dialog spumos cu o jurnalistă, după meciul cu Academica Clinceni: "Ce legătura are una cu alta? Şi ce, îţi faci probleme pentru mine?"

VIDEO | Gică Hagi, dialog spumos cu o jurnalistă, după meciul cu Academica Clinceni: "Ce legătura are una cu alta? Şi ce, îţi faci probleme pentru mine?"

Fotbal

Comentarii

Dezamăgit de ratarea calificării în play-off în Ligii 1, pentru prima dată în istoria de cinci ani a formatului, Gică Hagi şi-a vărsat, într-o oarecare măsură, nervii pe jurnaliştii aflaţi la conferinţa de presă. Cel mai interesant dialog l-a avut cu o jurnalistă care i-a adresat o întrebare legată de fiul său, Ianis.

Viitorul a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0, la Ovidiu, şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1. Supărat şi dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi şi deznodământul final al luptei în trei pentru play-off, managerul tehnic al constănţenilor nu a avut răbdarea şi diplomaţia de a răspunde în cei mai eleganţi termeni întrebărilor adresate de jurnaliştii aflaţi la conferinţa de presă.

După ce l-a trimis pe unul dintre jurnalişti să se facă antrenor, ca urmare a întrebării legate de o eventuală reconstrucţie, Hagi s-a arătat deranjat de o întrebare venită din partea unei jurnaliste aflate în sală. Reamintim că după meciul cu Poli Iaşi, câştigat de Viitorul cu 2-1, în deplasare, în urmă cu trei săptămâni, "Regele" a intrat într-un conflict cu o altă jurnalistă, după ce aceasta l-ar fi acuzat pe Hagi că echipa sa câştigă doar cu ajutorul arbitrilor.

Nu a fost vorba de aceeaşi jurnalistă, iar Hagi nu a fost atât de furios ca atunci, încât să o numească "obraznică", însă a reuşit să stârnească hohote în sala de conferinţe prin modul în care i-a răspuns acesteia.

Iată dialogul dintre jurnalistă şi Gică Hagi:

  • Jurnalista: În doar câteva zile, de la extaz la ironie (*probabil voia să zică agonie ?!), cu golurile lui Ianis, iar acum...
  • Hagi: Şi ce legătură are una şi alta?
  • J: Dumneavoastră, ca emoţii...
  • H: Şi ce, îţi faci probleme pentru mine?
  • J: Nuu, dar...
  • H: Aaa. Crezi că nu sunt bătătorit, trecut prin toate? Aşa e în sport, aşa e în viaţă.

Afla mai multe despre: hagiviitorulfotbal 

viewscnt
Articole similare