Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, după ce a pierdut cu 3-2 în faţa lui Olympiacos: ”Cred că a ieşit un meci bun”. Jucătorii pe care i-a remarcat

VIDEO | Gică Hagi, după ce a pierdut cu 3-2 în faţa lui Olympiacos: ”Cred că a ieşit un meci bun”. Jucătorii pe care i-a remarcat

Superliga

Comentarii

Viitorul a pierdut cu 3-2 în faţa lui Olympiacos, într-un amical disputat la Atena. Gică Hagi spune însă că nu este supărat, deoarece Viitorul se află la începutul pregătirilor.

Viitorul a reuşit o prestaţie destul de bună contra fostei campioane a Greciei. Echipa lui Gică Hagi a pierdut cu 3-2, dar Gică Hagi a testat mai mulţi tineri de la Academie. Antrenorul şi patronul Viitorului se declară mulţumit de ceea a văzut în teren:

”Cu bune şi cu rele, ca la început de pregătire. Dar suntem în pregătire şi important e să alergăm, să ne facem antrenamentul. Un adversar foarte bun şi cred că a ieşit un meci bun până la urmă. Am marcat, am şi primit... dar e bine să împingi jocul până la limită, fiecare jucător să îşi dea seama ce face bine şi ce nu face bine.

(Aţi debutat mulţi jucători tineri...) Situaţia ne face, că noi an de an trebuie să mai aducem câţiva. Trebuie să îi văd, să îi testez, să văd care o duce, care are capacitatea să joace la echipa mare. Voi vedea. Îi testăm, deocamdată ei sunt în teste. Dar sunt mulţumit de cum au intrat. Încă au problema fizică, normal, e diferenţă mare de ritm de la juniori la seniori. Dar îi acomodăm uşor, uşor. Şi nou veniţii, la fel, să înveţe. Gabi să se obişnuiască cu jocul nostru şi Keita să îl înveţe.

(Despre Gabi Iancu) La el, piciorul îl are foarte bun, fotbalul nu se uită. Dar fizic trebuie să ajungă la parametrii, la nivelul nostru. E un jucător iute şi trebuie să devine iute iară, să poată să se mişte mult în teren. E pe drumul bun, nu sunt probleme. Suntem la început, e prima săptămână. Sunt mulţumit de ce am văzut. Şi anumite minusuri, care le-am văzut şi am împins echipa ca să îmi dau seama de anumite lucruri.

(Despre George Ganea) Arată bine. De la începutul pregătirii... el, şi când a intrat anul trecut cu noi, a făcut-o bine. Ne punem speranţe în el, e '99 (n.r. anul naşterii), junior în teren la anul. Deci ne aşteptăm să aibă un randament foarte bun şi să marcheze goluri multe. Mă aştept mult de la Măţan anul ăsta, ar trebui şi el uşor, uşor să îşi revină. Să revină la ritmul şi la jocul pe care îl ştie. Vom mai scoate un copil.... vom vedea, încă e devreme să trag concluzii”,
a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagiolympiacos 

viewscnt
Articole similare