Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, enervat teribil de o jurnalistă: "Eşti cam obraznică!". Întrebările care l-au scos din sărite pe "Rege"

VIDEO | Gică Hagi, enervat teribil de o jurnalistă: "Eşti cam obraznică!". Întrebările care l-au scos din sărite pe "Rege"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a avut un dialog aprins cu o jurnalistă, luni seară, în timpul conferinţei de presă de după meciul câştigat de Viitorul la Iaşi.

Gică Hagi i-a stricat debutul lui Mircea Rednic la Iaşi. Deşi au condus din minutul 2 până în minutul 80, ieşenii au pierdut cu 2-1, după un meci cu decizii controversate de arbitraj.

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a intrat într-un dialog aprins cu o ziaristă. "Regele" a catalogat-o pe jurnalista respectivă drept "obraznică", fiind vizibil deranjat de întrebările acesteia. "Ce aţi văzut din partida asta?" sau "nu ar fi bine să câştigaţi pe teren, fără arbitri?" au fost întrebările care l-au supărat pe Gică Hagi, care a acuzat-o că primeşte întrebările de la altcineva.

Totul s-a încheiat cu o remarcă a lui Hagi: "Deci tu eşti îmbrăcată în roşu".

Dialogul dintre Gheorghe Hagi şi ziaristă:

Jurnalistă: Atitudinea lui Gabi Iancu după ce a marcat aţi văzut-o?

Gheorghe Hagi: Nu am văzut-o.

Jurnalistă: Nu?

Gheorghe Hagi: Nu.

Jurnalistă: A arătat un semn obscen spre tribună.

Gheorghe Hagi: Nu am văzut şi nu pot să comentez.

Jurnalistă: Dar ce aţi văzut din partida asta, în afară de ce ne-aţi povestit până acum?

Gheorghe Hagi: Un singur lucru am văzut: că eşti cam obraznică. Atât.

Jurnalistă: Domnule Gheorghe Hagi, eu înţeleg că sunteţi regele fotbalului românesc dar nu ar fi bine să câştigaţi pe teren, fără arbitri?

Gheorghe Hagi: Ai făcut o greşeală, iar.

Jurnalistă: Deci consideraţi că arbitrajul a fost perfect corect.

Gheorghe Hagi: Eu am văzut o echipă care a jucat fotbal, care a căutat victoria.

Jurnalistă: Arbitrajul nu l-aţi văzut.

Gheorghe Hagi: Vă las pe voi să comentaţi.

Jurnalistă: Cum se întâmplă că la majoritatea partidelor cu Poli Iaşi arbitrează Marcel Bîrsan?

Gheorghe Hagi: Cine-ţi spune întrebările? Când vii să vorbeşti cu mine, să nu-ţi dicteze alţii.

Jurnalistă: Nu-mi dictează absolut nimeni.

Gheorghe Hagi: OK. Înseamnă că am greşit eu.

Mircea Rednic: "Nu vreau să umbresc victoria Viitorului, dar sunt interese, trebuie să recunoaştem!"

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, a acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan după meciul pierdut cu FC Viitorul, scor 1-2, în etapa a 23-a a Ligii 1.

"În momentul când vine pasa de la Ganea, sunt trei inşi în ofsaid. Tuşierul Grigoriu sau Grigorescu, cum Dumnezeu l-o chema, trebuia să ridice ofsaid. Că a deviat-o un jucător al nostru... Dar în momentul când vine pasa de la Ganea, sunt trei inşi în offside. De la o fază ca asta, nu a fost fault, după aia ofsaid, după aia pierzi meciul. Îmi pare rău, pentru că nu am ce să reproşez. Au venit golurile astea pe nişte greşeli foarte uşoare. Normal, Viitorul a adus foarte mulţi jucători în careu şi, la cea mai mică eroare, a marcat. Sunt şi interese, trebuie să recunoaştem. Nu e prima oară cu acest arbitru. Nu vreau să umbresc victoria Viitorului, dar aşa e când eşti echipă mică. Impresia mea că maniera, mai ales din repriza a doua.... Plus de asta, Viitorul a avut penalti, nu a dat, noi am avut penalti, nu a dat... Dă, mă, şi la Viitorul şi la noi. Tu eşti pus să arbitrezi, nu să filosofezi", a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei.

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi. Pentru Poli Iaşi a punctat Omoh '2, iar pentru FC Viitorul au înscris Zoua '80 şi Iancu '84.

Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan, ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu şi Ciprian Danşa, în timp ce rezervă a fost Marian Barbu. Observatori au fost Marian Dorobanţu şi Constantin Stătescu.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare