Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, extrem de supărat după confruntarea cu Hermannstadt: ”Sunt foarte supărat pe ei. Asta nu e echipa mea”

VIDEO | Gică Hagi, extrem de supărat după confruntarea cu Hermannstadt: ”Sunt foarte supărat pe ei. Asta nu e echipa mea”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi a fost extrem de supărat la finalul meciului cu Hermannstadt, scor 1-1. Antrenorul constănţenilor s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul prestat de echipa sa în prima repriză.

”Meci slab. Un meci slab şi atât. Am jucat slab din păcate, de la un meci la altul, de-aia am stat cu ei în şedinţă acum. Sunt foarte supărat pe ei, din toate punctele de vedere. Atitudine, determinare, fotbal, nu poţi. O echipă care-şi doreşte, vrea, nu putem doar la un moment dat, din când în când să jucăm. Trebuie să avem constanţă, să avem spirit, trebuie să ne dorim să fim acolo, să facem lucrurile, pentru că au căpătat experienţă, pentru că am jucători care au experienţă, pentru că trebuie să dea mai mult. Din păcate, sunt supărat în special pe prima repriză, ce am văzut pentru mine a fost o repriză catastrofă.

Le-am şi zis că nu se poate aşa ceva. Asta nu e echipa mea, nu poţi să ai asemenea atitudine, atât de lenţi, atât de previzibili, e greu să înţeleg, dar asta e”, a spus Hagi la finalul meciului.

Formaţia FC Viitorul a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I, marcat de ratarea a două penaltiuri. Au înscris Debeljuh ‘45+1 pentru gazde şi Achim ’14 (penalti) pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: gica hagihermannstadt 

viewscnt
Articole similare