Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, fericit după al treilea trofeu al Viitorului: "Am avut mai multă şansă" Gestul frumos al Regelui

VIDEO | Gică Hagi, fericit după al treilea trofeu al Viitorului: "Am avut mai multă şansă" Gestul frumos al Regelui

Farul Constanța

Comentarii

Echipa lui Hagi a început cu dreptul sezonul după ce a învins campioana şi a câştigat Supercupa României. În mai, Viitorul luase cupa, iar în urmă cu doi ani titlul.

În urmă cu doi ani, Viitorul pierdea trofeul după ce era învinsă din postura de campioană în duelul cu FC Voluntari. Acum situaţia a fost exact invers. 
 
"Mă bucur pentru aceşti jucători, pentru echipă, pentru suporterii pe care i-am avut. Noi am avut şansa golului şi a fost un meci bun tactic, la început de campionat. S-a văzut tactică, s-au văzut lucruri bune. Noi am avut mai multă şansă. Era normal ca după atâtea înfrângeri avute cu ei trebuia să vină şi lucrul acesta. În seara asta o să ne bucurăm, dar de mâine e altceva. Vine meciul cu Dinamo acasă, avem campionatul în faţă. Le-am zis în vestiar jucătorilor că începe o călătorie lungă, frumoasă, în care trebuie să suferim. S-a văzut în seara asta că ştim să şi suferim, pentru că CFR a avut momente când ne-a dominat şi a făcut bine" a declarat la finalul meciului Gică Hagi. 
 
Până să se dueleze cu Dinamo în prima etapă a sezonului Ligii I, Gică Hagi va fi cu ochii pe meciul CFR-ului de la Astana.
 
"Acum gândul meu e unul singur, ca CFR marţi să aibă şansă, să strângă toată energia pe care o au, pentru că merg în Europa şi deja mă gândesc la ei, i-am şi zis lui Dan să meargă acolo cu capul sus, pentru că a fost un meci echilibrat. Eu cu Dan Petrescu înainte de meci bem o cafea, stăm împreună şi după aceea începem pe teren, nu aţi văzut ce a ieşit la pauză? Dar e normal, asta înseamnă că fiecare îşi doreşte să câştige şi se uită, după meci le uităm. Astea sunt la cald şi după aceea ne vedem" a mai spus Regele. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: hagisupercupa românieicfr clujdan petrescuastanaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare