Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, huiduit copios de fanii lui Dinamo. Cum a reacţionat ”Regele” când a ajuns în faţa lor

VIDEO | Gică Hagi, huiduit copios de fanii lui Dinamo. Cum a reacţionat ”Regele” când a ajuns în faţa lor

Superliga

Comentarii

Suporterii lui Dinamo l-au huiduit pe Gică Hagi, în momentul în care acesta părăsea terenul. ”Regele” a reacţionat cu maturitate şi i-a salutat pe fanii dinamovişti. Dinamo - Viitorul s-a terminat 3-2, după ce jucătorii lui Dusan Uhrin au condus cu 3-0.

Stelist veritabil, Gică Hagi este perceput ca un rival în rândul fanilor lui Dinamo şi aceştia l-au huiduit. Mai ales că, până aseară, Viitorul avea două victorii la scor în faţa echipei din Ştefan cel Mare: 4-1 şi 5-0. Gică Hagi n-a răspuns însă cu aceeaşi monedă, a avut o reacţie civilizată şi i-a salutat pe suporterii care-l huiduiau şi-l fluierau.

Gică Popescu a condamnat vehement atitudinea pe care fanii dinamovişti au avut-o faţă de Gică Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României: ”Gică Hagi ar trebui să fie primit cu aplauze pe toate stadioanele din România, pentru ce a făcut pentru fotbalul românesc, însă nu toată lumea vede acest lucru aşa cum spun eu. La ce a dat şi ce dă în continuare pentru fotbalul românesc, cred că ar merita un alt tratament, dar asta e”.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare