Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, huiduit copios de fanii lui Dinamo. Cum a reacţionat ”Regele” când a ajuns în faţa lor

VIDEO | Gică Hagi, huiduit copios de fanii lui Dinamo. Cum a reacţionat ”Regele” când a ajuns în faţa lor

Liga 1

Comentarii

Suporterii lui Dinamo l-au huiduit pe Gică Hagi, în momentul în care acesta părăsea terenul. ”Regele” a reacţionat cu maturitate şi i-a salutat pe fanii dinamovişti. Dinamo - Viitorul s-a terminat 3-2, după ce jucătorii lui Dusan Uhrin au condus cu 3-0.

Stelist veritabil, Gică Hagi este perceput ca un rival în rândul fanilor lui Dinamo şi aceştia l-au huiduit. Mai ales că, până aseară, Viitorul avea două victorii la scor în faţa echipei din Ştefan cel Mare: 4-1 şi 5-0. Gică Hagi n-a răspuns însă cu aceeaşi monedă, a avut o reacţie civilizată şi i-a salutat pe suporterii care-l huiduiau şi-l fluierau.

Gică Popescu a condamnat vehement atitudinea pe care fanii dinamovişti au avut-o faţă de Gică Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României: ”Gică Hagi ar trebui să fie primit cu aplauze pe toate stadioanele din România, pentru ce a făcut pentru fotbalul românesc, însă nu toată lumea vede acest lucru aşa cum spun eu. La ce a dat şi ce dă în continuare pentru fotbalul românesc, cred că ar merita un alt tratament, dar asta e”.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...