Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi i-a dat răspunsul lui Gigi Becali la oferta făcută pentru De Nooijer: ”Vrem să facem o surpriză mare”

VIDEO | Gică Hagi i-a dat răspunsul lui Gigi Becali la oferta făcută pentru De Nooijer: ”Vrem să facem o surpriză mare”

Superliga

Comentarii

Bradley De Nooijer a fost printre cei mai buni jucători în victoria Viitorului cu 5-0 în faţa lui Dinamo şi Gică Hagi susţine că nu este dispus să-l vândă acum. De Nooijer are ofertă de la FCSB.

Bradley De Nooijer, fundaş dorit cu insistenţă de Gigi Becali, a făcut un meci excelent cu Dinamo. Fundaşul stânga în vârstă de 21 de ani a reuşit două pase de gol şi a impresionat prin calităţile pe care le-a arătat pe faza ofensivă. Însă Gică Hagi nu este dispus să se despartă atât de uşor de el.

Patronul Viitorului susţine că îşi doreşte să-l păstreze pentru a ataca pătrunderea în grupele Europa League. Primul obstacol este Anvers, echipă antrenată de Loţi Boloni:

”Cred că a fost cel mai bun jucător de pe teren. (Îl daţi?) Vedem. Deocamdată, avem... mă gândesc în acest an şi la cupele europene. Avem un meci dificil cu Anvers, cu un antrenor foarte bun, cu Loţi. Vrem să facem o figură, încercăm să facem o surpriză mare. (Şi nu mai pleacă nimeni până atunci?) Nu, nu cred. În momentul de faţă, ce am văzut... l-am dat pe Ionuţ că era de 10 ani cu noi, Ţîru are şi el mulţi ani cu noi...”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare