Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali, după victoria cu Poli Iaşi. "La război se întâmplă lucruri mai puţin plăcute"

VIDEO | Gică Hagi i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali, după victoria cu Poli Iaşi. "La război se întâmplă lucruri mai puţin plăcute"

Fotbal

Comentarii

FC Viitorul Constanţa a reuşit să o învingă pe Poli Iaşi, scor 2-1, luni seară, într-o partidă electrizantă contând pentru etapa a X-a a Ligii l de fotbal.

Constănţenii au fost conduşi cu 0-1, şi au reuşit să întoarcă soarta partidei cu om în minus, prin două goluri care nu anunţau nimic, dar care le-au adus în visterie trei puncte extrem de importante. La finalul partidei, patronul şi antrenorul echipei, Gică Hagi, a avut un mesaj clar pentru finul său, finanţatorul de la FCSB, Gigi Becali.

"A început lupta. Nu vreau să zic cum a zis şeful Stelei (n.r. - FCSB;  Gigi Becali), război. Eu zic luptă, nu război. Căci la război se întâmplă lucruri mai puţin plăcute. La noi, în sport, nu. Îi spun eu, îi transmit un mesaj că la noi la sport se spune << a lupta>>. A început lupta. În seara asta (n.r. - luni seară) am demonstrat că suntem pregătiţi de luptă. Am avut cinci jucători care ne-au lipsit", a declarat Hagi, la conferinţa de presă de după meciul cu Poli Iaşi.

În clasament, FC Viitorul este pe locul secund, la egalitate de puncte cu CFR Cluj (21), dar cu un golaveraj inferior, în timp ce FCSB este pe 9, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare