Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gică Hagi: ”I-am dat autograf unui copil şi a zis că a luat autograf de la tatăl lui Ianis!”

VIDEO Gică Hagi: ”I-am dat autograf unui copil şi a zis că a luat autograf de la tatăl lui Ianis!”

Stranieri

Comentarii

Gică Hagi a susţinut conferinţa de presă înainte de partida cu Poli Iaşi din Liga 1.

Pe finalul ei, Hagi Senior a vorbit pentru puţin timp şi despre Ianis Hagi, fiul său debutând sâmbătă în tricoul lui Rangers. Gică Hagi a făcut şi o dezvăluire interesantă:

”Legat de Ianis, un singur lucru vreau să vă lămuresc, să zic. La meciul cu Spania am fost în tribună şi am şi martori, am dat un autograf unui copil şi a zis că a luat un autograf de la tatăl lui Ianis. Atât vă zic. Îl aveţi acum, e al vostru, vorbiţi cu el, el trebuie să vorbească, el trebuie să facă.

Cred că eu trebuie să stau mai puţin, să vorbesc mai puţin, să fiu în linia a doua, să mă uit la el şi să mă bucur de fotbalul lui şi de cariera lui pe care o să o aibă.  În primul rând, el vorbeşte şi a vorbit şi până acum, a făcut o creştere foarte mare până la vârsta lui, are multe performanţe, are şi lucruri foarte multe bune, şi lucruri care...momente sau perioade în care s-au întâmplat anumite lucruri care nu au ţinut de el. Când a fost, a jucat şi a fost pe teren a demonstrat că e unul dintre cei mai buni” , a mărturisit Gică Hagi.

Ianis Hagi (21 de ani) a debutat la Glasgow Rangers, la 24 de ore după transferul pe Ibrox Park, şi a reuşit să le ia ochii fanilor în partida terminată la egalitate, 0-0 cu Aberdeen, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: gică hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare