Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gică Hagi ironic: ”Ei au jucat acasă, noi jucăm în deplasare la 700 de kilometri şi am fost programaţi la trei zile. Frumos!”

VIDEO Gică Hagi ironic: ”Ei au jucat acasă, noi jucăm în deplasare la 700 de kilometri şi am fost programaţi la trei zile. Frumos!”

Farul Constanța

Comentarii

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat luni seară, după meciul cu FC Botoşani, pierdut cu scorul de 0-1, că formaţia sa a fost nevoită să se adapteze la terenul dificil şi la condiţiile meteo, iar adversarii au câştigat fiind mai inspiraţi.

”Aşa a fost terenul, a trebuit să ne adaptăm la el, să încercăm să jucăm cât mai simplu, mai direct. Interpretarea în prima repriză, până când ne-am adaptat la teren şi la climă nu a fost aşa de bună” a spus Gică Hagi, după meci. ”Acolo în careu nu am băgat mingea cum trebuie, am avut un şut, două, ca şi ei. Ei puţine ocazii, noi am avut mai mult, mai periculoşi, dar asta e” a mai completat antrenorul Viitorului.

Pentru Viitorul urmează duelul cu Astra: ”Au trei zile de pauză mai multe decât noi. Programarea a fost făcută bine. Ei au jucat acasă, noi jucăm în deplasare la 700 de kilometri şi am fost programaţi la trei zile. Frumoasă, e frumoasă” a comentat ironic, tehnicianul constănţenilor.

El a discutat şi despre şansele României de a evolua la Campionatul European: ”Ştiu că România joacă un baraj. Ca să vorbiţi despre Campionatul European, prima oară vorbim despre baraj şi după despre altele”

Formaţia FC Botoşani a învins, luni seară, în direct la Telekom Sport, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Partida a început cu o întârziere a aproape zece minute, cauzată de ninsoare.

Golul a fost marcat de Ongenda, în minutul 17, dintr-un penalti acordat pentru un fault comis de Căbuz.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare