Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi îşi critică dur unul dintre jucători: „Incredibil! Pierdeam mingea şi el se dădea înapoi”

VIDEO | Gică Hagi îşi critică dur unul dintre jucători: „Incredibil! Pierdeam mingea şi el se dădea înapoi”

Fotbal

Comentarii

Egalul cu Gaz Metan l-a nemulţumit total pe Gheorghe Hagi, „principalul” Viitorului. Antrenorul de 53 de ani şi-a criticat dur unul dintre jucători la conferinţa de presă de la finalul meciului.

„Pe tranziţie negativă, incredibil! Artean se dădea înapoi. Pierdeam migea şi el se dădea înapoi. Şi Gaz Metan era cu un om în minus. Şi asta îi zic din prima zi de când a venit la noi. Când pierzi mingea la noi trebuie să te duci în faţă să faci presiune nu să te retragi. El se retrăgea. Îi lăsa să se întoarcă, să vină, să bage mingea, să o bage în spatele apărării, cu apărare avansată, să luăm gol... Le zici de 100 de ori şi nu înţeleg. Asta e.

Când vine mingea în careu la un corner la o fază fixă. Să fie în ultimul minut acolo şi cu o fază înainte, să te duci cu 9 jucători în careu să fie unul doar la respingere... Ce-a fost în capul lor nu ştiu. Sunt prea tineri poate”, a spus gică Hagi la o conferinţă de presă.

Formaţia FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 38, după eliminarea lui Marius Constantin.

Pentru Gaz Metan au marcat Luchin (autogol) '25 şi Yazalde '89, iar pentru FC Viitorul au înscris Drăguş '31 şi Houri '74.

Din minutul 38, Gaz Metan Mediaş a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Marius Constantin a fost eliminat pentru un fault asupra lui Luchin.

 

Afla mai multe despre: hagiviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare