Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Gică Hagi la echipa naţională? Ce răspuns au primit federalii de la Gică Popescu

VIDEO Gică Hagi la echipa naţională? Ce răspuns au primit federalii de la Gică Popescu

Echipa națională

Comentarii

Numele lui Gică Hagi este foarte des relaţionat cu funcţia de selecţioner al echipei reprezentative. Preşedintele Viitorului, Gică Popescu a vorbit despre acest subiect.

Popescu, unul dintre cei mai mari fotbalişti care au îmbrăcat vreodată tricoul primei reprezentative crede că misiunea FRF de a alege un nou selecţioner este cât se poate de dificilă: ”Cei care aleg sunt cei de la Federaţie. Este o alegere dificilă acum , pentru că echipa naţională este într-un moment deficil. Antrenorul care va decide Federaţia să îi facă propunerea va trebui să se gândească foarte atent, şi sunt sigur că se va gândi foarte atent, dacă va prelua sau nu echipa naţională” a spus Popescu. 

”Avem nevoie de un antrenor cu experienţă, avem nevoie de un antrenor care să poată să lucreze cu această simbioză între cei de la Sub-21 şi jucătorii cu experienţă” a mai adăugat fostul mare internaţional.

Despre eventuala numire a lui Hagi la cârma echipei naţionele, Popescu a mai declarat: ”Gică Hagi ştim cu toţii că are capacitatea să antreneze nu doar echipa naţională, ci orice echipă, indiferent de magnitudine ei. Este antrenorul care a făcut performanţă la echipa de club dând cei mai buni jucători an de an, am fost în playoff, a câştigat campionatul, Cupa, Supercupa, a creat echipa Sub-21, majoritatea jucătorilor de acolo fiind creaţi în Academie....  Deci eu cred că Gică nu mai are nimic de demonstrat, a demonstrat tot ce se putea demonstra. Ştiţi cât de mult este legat el de proiectul de aici, câte ambiţii are legate de proiectul de la Constanţa, deci este vorba strict de o alegere personală şi o evaluare personală, pe care sunt convins că Gică o va face” a încheiat Gică Popescu.  

Afla mai multe despre: gică hagigică popescu 

viewscnt
Articole similare