Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, mulţumit de victoria cu OSK Sepsi, însă este cu gândul la următoarele dueluri. "Obiectivul nostru este play-off-ul. Am demonstrat că merităm să fim acolo"

VIDEO | Gică Hagi, mulţumit de victoria cu OSK Sepsi, însă este cu gândul la următoarele dueluri. "Obiectivul nostru este play-off-ul. Am demonstrat că merităm să fim acolo"

Fotbal

Comentarii

Managerul tehnic al celor de la FC Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor săi în victoria împotriva celor de la OSK Sepsi, scor 4-1 (1-1). Cu toate acestea, consideră că drumului este lung şi va fi străbătut cu multă trudă până la îndeplinirea obiectivului.

Viitorul Constanţa a învins-o pe OSK Sepsi, scor 4-1, şi a revenit pe poziţia a doua a clasamentului Ligii 1. Unul dintre goluri a fost marcat de Louis Munteanu, în vârstă de 17 ani, care a intrat în mintuul 15, în locul accidentatului Zoua. Camerunezul debutase în tricoul Viitorului, însă a suferit o întindere şi a fost nevoit să părăsească terenul. Pentru Munteanu, este al doilea gol marcat pe prima scenă a fotbalului românesc.

"Pe noi ne interesa foarte tare victoria, trei puncte. Am facut o repriza foarte bună, am fost iuţi, rapizi, am provocat lucruri. Ne-au lipsit golurile, dar am facut o primă repriză bună. Sunt mulţumit de victorie, că am obtinut cele trei puncte. Aveam jucatori accidentati, s-a mai accidentat si Zoua, dar a intrat un copil şi a marcat. Îl felicit pe această cale. Riva a fost cel mai bun jucător al nostru în această partidă. Louis este un golgeter, îi place golul, îl are în sânge şi sper să ramana la fel de concentrat şi să progreseze. Şi Ghiţă a făcut o partida bună după accidentare. Nu am inventat nimic, am găsit soluţii. A fost o săptămână grea pentru noi. Mai avem 5 meciuri şi trebuie să facem puncte, să jucăm bine. Orice punct e binevenit pentru noi. Obiectivul nostru este play-off-ul. În acest moment aratam că merităm să fim acolo", a spus Hagi, la flash-interviuri.

În runda viitoare, Viitorul va juca pe terenul celor de la FC Botoşani, luni, pe 2 decembrie, în timp ce OSK Sepsi primeşte vizita celor de la "U" Craiova, sâmbătă, 30 noiembrie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare