Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi nu uită. ”Regele” a vorbit deschis despre relaţia pe care o are în prezent cu Gigi Becali

VIDEO | Gică Hagi nu uită. ”Regele” a vorbit deschis despre relaţia pe care o are în prezent cu Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a vorbit despre relaţia pe care o are în prezent cu Gigi Becali. Cei doi s-au îndepărtat după ce patronul FCSB a contestat la TAS titlul câştigat de Viitorul, în 2017.

Gică Hagi şi Gigi Becali au fost foarte apropiaţi, dar relaţia dintre cei doi a fost zdruncinată de două evenimente importante. Mai întâi, în 2007, Gigi Becali l-a forţat pe Gică Hagi să-şi dea demisia de la FCSB. Zece ani mai târziu, Viitorul ieşea campioană, la egalitate de puncte cu FCSB, dar cu avantajul rezultatelor directe în play-off.

Însă patronul FCSB a contestat la TAS titlul câştigat de Gică Hagi, pe motiv că regulamentul este interpretabil. N-a câştigat, dar gestul l-a deranjat extrem de mult pe Gică Hagi relaţia dintre cei doi s-a deteriorat. Între timp, Hagi a vândut mai mulţi jucători la FCSB şi patronul Viitorului spune că relaţia cu Gigi Becali respectă acum nişte limite, departe de vremurile de altă dată:

”Cu domnul Becali sunt într-o relaţie... ne vorbim, ne salutăm. Vorbesc doar cât trebuie cu el. Nu trebuie să vorbesc multe. Fiţi siguri că sunt atent după ce am păţit când am fost acolo, la el în curte (n.r. când a fost antrenor la FCSB)”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagigigi becali 

viewscnt
Articole similare