Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, o nouă reacţie în privinţa nemulţumirii sale din fotbalul românesc! "Nu au logică celelalte lucruri". Ce a cerut

VIDEO | Gică Hagi, o nouă reacţie în privinţa nemulţumirii sale din fotbalul românesc! "Nu au logică celelalte lucruri". Ce a cerut

Superliga

Comentarii

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, îşi menţine nemulţumirea în privinţa sistemului competiţional din Liga 1. "Regele" îşi doreşte să se renunţe la înjumătăţirea punctelor, întrucât, consideră el, anumite echipe sunt dezavantajate.

Academica Clinceni - FC Viitorul, sâmbătă, de la 14:30, pe Telekom Sport 1 şi pe Telekomsport.ro

Gică Hagi este nemulţumit după înjumătăţirea punctelor şi a anunţat că toate cluburile aflate în play-out se luptă pentru evitarea retrogradării: "Eu ştiu că în play-out este un singur obiectiv, să te vezi la anul în divizia A. Acesta este unicul obiectiv al tuturor echipelor, restul scrieţi voi, presa, ce vreţi, dar eu ştiu de un singur obiectiv. Toate echipele luptă ca să rămână în prima ligă.  

Diferenţa este că unora le sunt luate 20 de puncte, iar altora trei puncte sau cinci sau şapte. Atât e diferenţa, le-au fost luate nu ştiu câte puncte, iar altora puţine, aşa, doar din creion.  

Toate sunt echipe de prima ligă, întotdeauna au ieşit meciuri importante, grele între primele locuri şi celelalte, deci într-un campionat normal întotdeauna sunt... În orice campionat din lume se încurcă şi echipele din faţă cu cele... Dovadă ultimul rezultat, Liverpool a pierdut cu Watford. Nu au logică celelalte lucruri care se spun, campionatul normal din toate ţările dezvoltate din lume e un campionat normal. Eu ştiu că în România întotdeauna a mers bine când a avut 18 echipe şi un campionat normal", a declarat antrenorul Viitorului înainte de partida cu Academica Clinceni. 

FRF vrea ca Liga 1 să treacă la un sistem cu 16 echipe şi să menţină play-off-ul şi play-out-ul.

Gică Hagi şi Dan Petrescu au spus în dese rânduri că preferă o primă ligă cu 18 echipe, tocmai pentru a elimina sistemul play-off-play-out şi ca echipele de tradiţie să îşi facă loc în Liga 1. Din păcate pentru legendele echipei naţionale, Federaţia Română de Fotbal nu este de acord acest sistem. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a explicat la Telekom Sport de ce FRF susţine trecerea la un sistem cu 16 echipe, play-off şi play-out. 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi viitorulviitorul play-outgica hagi nemultumire 

viewscnt
Articole similare