Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi pregăteşte noi debuturi în Liga 1. "Vom folosi majoritatea jucătorilor, fiindcă programul este greu"

VIDEO | Gică Hagi pregăteşte noi debuturi în Liga 1. "Vom folosi majoritatea jucătorilor, fiindcă programul este greu"

Fotbal

Comentarii

Gheorghe Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa sa este pregătită de reluarea campionatului şi că intenţionează să folosească majoritatea fotbaliştilor din lot în play-out deoarece programul este încărcat, cu meciuri din trei în trei zile.

Viitorul Constanţa o va întâlni pe Poli Iaşi, duminică, de la ora 17, în etapa a 3-a din play-out. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1.

Singurele partide amicale de intensitate pentru Viitorul Constanţa au fost în compania formaţiei din Liga 1, Universitatea Craiova. Managerul tehnic al constănţenilor, Gheorghe Hagi, a folosit în cele două partide mai mulţi juniori şi sunt şanse foarte mari ca aceştia să debuteze în Liga 1, fie şi în play-out. Viitorul a câştigat un meci cu 3-0, şi a cedat partida a doua cu 1-2.

Cu toate că am jucat doar un meci amical cred că suntem pregătiţi de începerea acestor ultime meciuri înainte de termina campionatul. Trebuie să jucăm din trei în trei zile, ştiu că nu va fi uşor, ne-am pregătit, avem un lot bun de jucători, o să folosim majoritatea jucătorilor în această perioadă pentru că programul este destul de greu”, a afirmat Hagi.

Hagi crede că meciul de duminică cu Politehnica Iaşi va fi unul dificil, formaţia adversă având un antrenor cu mare experienţă.

Va fi o partidă dificilă, Iaşiul are un antrenor cu mare experienţă, care ştie să joace genul acesta de meciuri. Iaşiul e periculoasă în deplasare, ştie să se apere, ştie să atace dacă o laşi şi nu îi creezi presiune. Sper ca noi să facem jocul nostru, să avem acea mentalitate de a câştiga fiecare meci, să marcăm goluri, să jucăm bine, să avem o tranziţie bună de la o fază la cealaltă aşa că mă aştept la un meci greu, dar sper să luăm cele trei puncte. Acesta este obiectivul nostru”, a afirmat Hagi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare