Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, prima reacţie după ce FCSB l-a vrut pe Cătălin Anghel: ”El e antrenor principal, nu secund! Eu sunt manager!”

VIDEO | Gică Hagi, prima reacţie după ce FCSB l-a vrut pe Cătălin Anghel: ”El e antrenor principal, nu secund! Eu sunt manager!”

FCSB

Comentarii

Gică Hagi a vorbit pentru prima dată după oferta pe care Cătălin Anghel a avut-o de la FCSB. ”Regele” a ţinut să-i clarifice rolul lui Anghel la Viitorul.

Hagi e mulţumit de jocul echipei sale şi consideră că rezultatul final a fost influenţat de brigada condusă de Horaţiu Feşnic. Viitorul a remizat, 2-2, la Sfântu Gheorghe după ce gazdele au egalat în al patrulea minut de prelungire. 

Ambele echipe au dominat câte o repriză. A fost un meci frumos, cu un public care susţine mereu echipa. Le-am spus la pauză să fie mai agresivi în ultimii 30 de metri. Totul mergea spre victorie, dar a venit acel gol din ultimele secunde, când îi las pe specialişti să zică dacă a fost valabil. Eu trebuie să analizez ce trebuia să facem ca să nu ajungem în situaţia aia.

Arătăm bine, avem jucători de rulat, le dăm şanse. E doar un start de sezon, rămâne de văzut. Jucăm un fotbal bun, suntem apreciaţi. Lucrurile merg bine deocamdată.

Cătălin Anghel este antrenor principal, nu secund cum spun unii. Eu sunt manager. Mă bucur că a rămas lângă noi Cătălin”, a spus Gică Hagi, la finalul partidei dintre Sepsi şi Viitorul.

Afla mai multe despre: viitorulhagianghelfcsb 

viewscnt
Articole similare