Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi propune un compromis între Steaua şi FCSB: ”Nici nu ştii unde să te duci!” Reacţia vehementă a lui Florin Talpan

VIDEO | Gică Hagi propune un compromis între Steaua şi FCSB: ”Nici nu ştii unde să te duci!” Reacţia vehementă a lui Florin Talpan

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a participat la evenimentul organizat de CSA Steaua în care au fost aniversaţi 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. ”Regele” spune că este extrem de greu ca performanţa să fie repetată de o echipă românească şi propune ca CSA Steaua şi FCSB să ajungă la un compromis.

Astăzi, 7 mai, s-au împlinit 33 de ani de la cea mai importantă performanţă din istoria cluburilor româneşti. CSA Steaua a organizat un eveniment la care a fost invitat şi cel mai mare fotbalist român, Gică Hagi, deşi atunci încă nu se transferase la ”militari”. ”Regele”

Întrebat dacă mai există vreo şansă să se repete o asemenea performanţă, Hagi are îndoieli, dar spune că structura fotbalului românesc ar putea refăcută, pentru a spera din nou. Antrenorul şi patronul Viitorului spune că un compromis între CSA Steaua şi FCSB ar fi un pas important în această direcţie. În plus, este de părere că fotbalul românesc are nevoie şi ca Dinamo să redevină o forţă:

”(Dacă v-a mai ridica cineva un trofeu în următorii 30 de ani, la nivel european) E greu când cele două simboluri ale noastre sau cele mai bune cluburi ale noastre s-au împărţit în două, eu zic că este foarte greu. Practic, s-au distrus două cluburi mari, sunt două echipe, nici nu ştii în ce parte să te duci. Cel mai grav lucru este că suporterul este împărţit. După părerea mea este o greşeală mare. De ce s-a ajuns aici, nu ştiu. E o greşeală mare pe care noi o plătim acum.

(Dacă CSA Steaua şi FCSB ar putea fi un tot unitar) Ar fi extraordinar. Ar fi extraordinar ca Steaua să fie din nou împreună şi să fie o forţă. Aşa cum este şi Dinamo. Sunt cluburile noastre... şi UTA, şi Craiova, şi toate care au avut tradiţie, au fost campioane, Piteştiul... trebuie să le întoarcă, să fie puternice, fotbalul românesc să fie puternic şi să producem foarte mulţi jucători. Ca să avem echipe naţionale. Altfel, e greu să avem echipă naţională, echipă mare, jucători mari. Un jucător mare se naşte din a fi campion. Să câştige campionate şi atunci sunt jucători mari. Fotbalul românesc a mers foarte bine când majoritatea echipelor dădeau jucători la echipa naţională şi apoi echipa naţională a făcut uşor, uşor rezultate”,
a declarat Gică Hagi.

Florin Talpan nu este însă de aceeaşi părere. Juristul Stelei şi cel care a câştigat procesul cu FCSB pentru marcă spune că nu poate există un compromis cu echipa lui Gigi Becali: ”Niciodată nu se va uni Clubul Sportiv al Armatei cu FCSB. Noi avem identitatea noastră, acolo este o altă entitate, FCSB”

Afla mai multe despre: gica hagisteaua 

viewscnt
Articole similare