Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi răspunde zvonurilor cu privire la transferul lui Ianis: "M-am văzut şi cu cei de la Sevilla". Când va fi luată o decizie

VIDEO | Gică Hagi răspunde zvonurilor cu privire la transferul lui Ianis: "M-am văzut şi cu cei de la Sevilla". Când va fi luată o decizie

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a fost joi seară la Liege, acolo unde a urmărit meciul din Europa League, dintre echipa lui Răzvan Marin, Standard, şi liderul surpriză din Spania, FC Sevilla. Printre altele, Hagi a recunoscut că s-a întâlnit cu şefii formaţiei spaniole.

"M-am văzut şi cu cei de la Sevilla, m-au cunoscut, am stat cu ei la VIP. Automat am dat ochii unii cu alţii. Cineva şi-a amintit de golul meu cu Celta, când era ceaţă", a spus Hagi, care însă nu a confirmat interesul liderului din La Liga pentru fiul său, Ianis. "Celelalte sunt speculaţii, în momentul de faţă nu există absolut nimic. Nu s-a tratat nimic. Noi avem aceste cinci meciuri, trebuie să terminăm anul cum trebuie, iar după aceea vom evalua. Vom vedea dacă există ceva sau daca va veni ceva. Daca nu...", a spus Hagi, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dinamo. 

"Regele" a vorbit şi despre reîntâlnirea cu Răzvan Marin, care a plecat în 2017 de la Viitorul: "Este un jucator mare si joaca la o echipa la care este respectat. L-am felicitat, am vorbit cu el, am fost si am mancat"

Viitorul - Dinamo este pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagisevillarazvan marintransfer 

viewscnt
Articole similare