Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, reacţie fantastică după ce CFR s-a calificat în "primăvara" europeană: "Joacă un fotbal extraordinar"

VIDEO | Gică Hagi, reacţie fantastică după ce CFR s-a calificat în "primăvara" europeană: "Joacă un fotbal extraordinar"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Viitorul sunt adversare în campionat, dar asta nu l-a împiedicat pe Gheorghe Hagi să laude echipa lui Dan Petrescu după ce s-a calificat în "primăvara" Europa League în urma unei grupe cu Celtic, Lazio şi Rennes.

Hagi nu doar că şi-a lăudat fostul coleg de la echipa naţională şi Steaua, dar şi conducerea campioanei en-titre din Liga 1.

"Un exemplu, nu e un imbold, e un exemplu. CFR devine exemplu pentru toţi. În sensul că se poate, orice e posibil, dacă faci o strategie foarte bună. Ei au avut-o pe termen scurt, o strategie foarte bună, cu un antrenor foarte bun, cu o conducere care a investit foarte mulţi bani. Conducerea a venit cu banii şi au găsit un antrenor, manager foarte bun, care a selectat jucătorii, a făcut echipă foarte bună şi joacă un fotbal extraordinar, nu bun", a declarat Hagi într-o conferinţă de presă. 

În opinia lui Hagi, există două variante pentru a reuşi în fotbalul românesc. Faci ca CFR sau faci ca Viitorul, totuşi "regele" este conştient că strategia pe care a impus-o la propria echipă îi poate aduce doar succesul pe plan intern: "Dacă ai bani, poţi să aduci jucători foarte buni şi atunci poţi să te lupţi cu cei de afară. Dacă nu, e foarte greu. Dacă nu, mergem pe politica noastră, să producem noi mulţi jucători şi să găsim jucători care nu joacă de două - trei luni şi să-i resuscităm noi. Dar acolo e greu să te duci european. Poţi să faci ceva în ţară la tine, dar nu european". 

Afla mai multe despre: gica hagicfrdan petrescu 

viewscnt
Articole similare