Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, reacţie foarte nervoasă când Mulţescu a încercat să-l felicite: ”Lasă-mă, că asta e vrăjeală!” Ce l-a enervat

VIDEO | Gică Hagi, reacţie foarte nervoasă când Mulţescu a încercat să-l felicite: ”Lasă-mă, că asta e vrăjeală!” Ce l-a enervat

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu spune că Astra ar fi putut să câştige meciul cu Viitorul, terminat 1-1, dar jucătorii săi n-au profitat de ocaziile pe care le-au avut. Antrenorul Astrei şi Gică Hagi au avut un moment tensionat la finalul meciului.

Viitorul şi Astra se luptă pentru ultimul loc care ar putea duce în preliminariile Europa League, dar cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1 - un rezultat care-i avantajează pe giurgiuveni, care au un punct avans faţă de constănţeni. Gigi Mulţescu este de părere că echipa sa putea câştiga, dar n-a profitat de ocaziile pe care le-a avut la începutul meciului:

”Pentru noi, victoria s-a jucat în primele 15 minute, pentru că am avut 3-4 ocazii şi puteam să închidem jocul. După aceea, Viitorul a preluat controlul. A fost şi oboseală, am avut 4 meciuri în 10 zile. Nu am avut alternative, am avut pe bancă 4 atacanţi. E foarte greu, pentru că pentru că avem un punct avans şi îl putem păstra doar cu victorii. Dar nu este imposibil. Sigur, CFR are un lot valoros, dar ne batem pentru poziţia asta”, a declarat Gigi Mulţescu pentru Telekom Sport.

Antrenorul Astrei a fost nemulţumit de reacţia pe care a avut-o Gică Hagi în momentul în care a mers să-l salute. Patronul şi antrenorul Viitorului a fost nervos şi cel mai probabil a fost nemulţumit de faptul că Astra a tras de timp: ”M-a repezit şi pe mine, nu meritam treaba asta. Eu l-am felicitat. I-am zis că ”îmi pare rau, aţi fost mai buni, dar ... şi el mi-a zis ”lăsa-mă...”, ce a zis pe acolo, n-am înţeles. Nu meritam lucrul ăsta. I-am înţeles. Nu sunt supărat pe el. Şi eu, în situaţia lui, poate reacţionam la fel. Dar poate aş fi reacţionat şi eu la fel în locul lui, nu sunt supărat pe el”.

Pe imagini se observă că Gică Hagi acceptă să dea mâna cu Gigi Mulţescu. Antrenorul Astrei i-a transmis că Viitorul a fost mai bună, moment în care Hagi a replicat: ”Hai, mă, lasă-mă... astra e vrăjeală, aţi tras de timp”

VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE MULŢESCU ÎNCEARCĂ SĂ-L FELICITE PE HAGI!

Afla mai multe despre: gigi multescuastraviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare