Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, reacţie nervoasă: "Eu nu sunt ca Dan Petrescu!" Cum i-a stricat "Regele" sărbătoarea lui Eric

VIDEO | Gică Hagi, reacţie nervoasă: "Eu nu sunt ca Dan Petrescu!" Cum i-a stricat "Regele" sărbătoarea lui Eric

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a avut o reacţie surprinzătoare la finalul meciului Viitorul - FC Botoşani, scor 2-2. "Regele" a părut foarte supărat, cel mai probabil din cauza arbitrajului, şi a refuzat să răspundă la întrebări.

"Un meci egal, vă las pe voi să comentaţi tot ce credeţi voi. Nu m-a nemulţumit nimic. Eu sunt Petrescu, să vorbesc aşa? Nu sunt ca Dan Petrescu, să evaluez care au fost cei mai buni adversari şi care nu", a spus Gheorghe Hagi.

Nici faptul că Eric a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 nu l-a mişcat pe Gică Hagi, care nu i-a dat voie brazilianului să ofere interviuri.

"Mulţumit pentru egal, nu pentru Eric (n.r. - pentru că a devenit cel mai bun. Mai avem şi alţi jucători care trebuie să vorbească, l-aţi luat iar pe el? Faceţi mâine interviu cu el! Toţi, în România, numai negativ. Tag din gură, mai bine, mă duc acasă. Parcă jucam cu Barcelona, aşa eram arbitraţi.

Eu vă întreb un singur lucru şi pe voi, şi pe ceilalţi. Merita Viitorul să câştige în seara asta? Vedeţi dacă merita", a adăugat Hagi.

Formaţia FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a V-a a Ligii I.

Pentru FC Viitorul au marcat Eric - penalti (12) şi Iancu (65), iar pentru FC Botoşani au înscris Askovski '27 şi '87.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare