Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, replici foarte dure pentru Becali: ”Gigi mi-a declarat război. Cică m-au îmbogăţit”

VIDEO | Gică Hagi, replici foarte dure pentru Becali: ”Gigi mi-a declarat război. Cică m-au îmbogăţit”

Liga 1

Comentarii

Gică Hagi s-a arătat deranjat de afirmaţiile făcute din tabăra FCSB-ului, atât despre transferurile făcute de la Viitorul, cât şi despre întâlnirea din etapa următoare a Ligii 1.

Altă dată foarte apropiaţi, Gică Hagi şi Gigi Becali sunt acum în relaţii foarte reci. Picătura care a umplut paharul pentru Hagi a fost în urmă cu două sezoane, când Viitorul a luat titlul, dar FCSB a făcut contestaţie la TAS. De atunci, Gică Hagi a păstrat distanţa faţă de finul său, deşi între timp i-a vândut jucători.

Echipele patronate de cei doi se întâlnesc în week-end şi partida este din nou precedată de afirmaţii tăioase. Gică Hagi a ţinut acum să-i dea o replică lui Gigi Becali pentru declaraţiile din ultima perioadă:

”Dar să nu se supere MM-ul, că... Gigi mi-a declarat război... aşa mi-a declarat. Război e pentru ei, pentru mine e fotbal, care e mai bun. Război, nu ştiu ce înţelege el din război. Asta nu ştiu, sunt cuvinte dure, întrebaţi-l pe el ce înseamnă război. Eu ştiu că mergem să ne duelăm, să vedem care e mai bun. Şi care e mai bun o să câştige. Vom vedea dacă suntem capabili. Ei sunt Steaua sau FCSB, care sunt mari, sunt puternici, au bani, ne cumpără. M-au îmbogăţit pe mine... (râde) Păi, dacă nu erau ei, erau alţii, aşa că nu m-au îmbogăţit ei pe mine. Au cumpărat jucători valoroşi”, a declarat Gică Hagi.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe