Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, revoltat după victoria cu Sepsi: "Mulţi vorbesc pe la TV, dar sunt cunoscuţi numai până la graniţă. Să arate CV-ul!"

VIDEO | Gică Hagi, revoltat după victoria cu Sepsi: "Mulţi vorbesc pe la TV, dar sunt cunoscuţi numai până la graniţă. Să arate CV-ul!"

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi a fost un antrenor fericit, luni seară, după ce Viitorul s-a impus fără mari probleme în faţa celor de la OSK Sepsi, scor 4-1, într-o partidă din etapa a 17-a a Ligii 1. Cu toate acestea, la conferinţa de presă de după meci, Hagi şi-a rezervat timp pentru a-i critica pe aşa-zişii "cunoscători de fotbal", care-şi dau cu părerea despre tot ce se întâmplă în sportul rege din România.

Gică Hagi s-a arătat nemulţumit de lejeritatea cu care tot mai multe persoane din afara sferei fotbalistice româneşti îşi dau cu părerea, neavizată de altfel, pe micile ecrane. Liderul "Generaţiei de Aur" consideră că cei care ar merita să vorbească mai mult sunt cei care au făcut cinste României în sport, cei care au făcut performanţă şi au dus tricolorul pe cele mai înalte culmi.

"Am văzut că sunt mulţi care fac echipele, care joacă şi care nu. Şi ce bine e. Am văzut din toate segmentele. Cel mai puţin vorbim noi, cei care am jucat la nivel foarte mare. Noi vorbim cel mai puţin, care am făcut performanţă. Restul este can-can. Se vorbeşte foarte mult şi de pomană, iar la un moment dat nu se mai înţelege nimic. Ar trebui să vorbească cei cu CV. Să arate CV-ul mai întâi, dacă au jucat fotbal, dacă au făcut performanţă. Mulţi vorbesc pe la televizor, dar sunt cunoscuţi doar până la graniţă. După graniţă nu-i cunoaşte nimeni. Doar în ţară fac multă vâlvă. Daţi-i la TV pe cei care au făcut performanţă, care au făcut România cunoscută. Nu pe mine, că eu vă zic tot timpul câte ceva. Asta e opinia lui Hagi, care e pertinentă", a spus Hagi.

În campionat, FC Viitorul Constanţa este pe locul 2, cu 32 de puncte, două în spatele liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fotbalgheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare