Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, săgeţi către conducerea Viitorului: "Nu-mi place să mă plâng, dar n-am cum să nu scot în relief. Nu e normal!". De ce s-a supărat "Regele"

VIDEO | Gică Hagi, săgeţi către conducerea Viitorului: "Nu-mi place să mă plâng, dar n-am cum să nu scot în relief. Nu e normal!". De ce s-a supărat "Regele"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Viitorului, s-a declarat nemulţumit de programul avut de echipa sa în această perioadă şi a subliniat faptul că oficialii clubului au fost lipsiţi de reacţie.

UPDATE 23:30 | La conferinţa de presă, Gică Hagi a fost şi mai acid la adresa conducerii: "Nu poţi să joci cu Astra - Astra (n.r. - să aibă pauză) şase zile şi eu trei zile. Mă scuzaţi, şi cu deplasare la Botoşani. Şi am zis la Botoşani şi nu a scris nimeni. Mi-am dat seama că sunt şi cenzurat, adică scrieţi ce vreţi. Nu s-a programat că Viitorul a fost programată şi că conducerea mea doarme. Doarme! Nu, noi suntem avantajaţi, suntem foarte avantajaţi. Noi în ultimii trei ani nu suntem cea mai dezavantajată echipă? (n.r. - De ce nu încercaţi să vorbiţi cu Gino Iorgulescu? Eu zic că fac alţii programările. Nu mă face să vorbesc, am şi eu o vârstă nu mai sunt aşa... Nu vă mai faceţi că nu ştiţi. Voi ştiţi cel mai bine totul".

La al treilea meci disputat în decurs de doar o săptămână, Viitorul a câştigat la Voluntari, după ce echipa lui Hagi pierduse la limită ultimele două partide, cu FC Botoşani şi Astra.

"Calendarul a fost incredibil făcut. Ştiţi că mie nu îmi place să mă plâng, dar nu am cum să nu scot în relief, pentru că am văzut că din conducerea mea niciunul nu a ieşit să zică.

Am jucat cu Astra, Astra şase zile pauză, noi trei zile. Două zile plus ziua meciului. Nu e normal ca noi care ne luptăm acolo sus să fim programaţi unii la şase zile şi alţii la trei zile", a declarat Gică Hagi, la flash-interviu.

Cât despre meciul cu Voluntari, câştigat de Viitorul cu 2-1, după ce gazdele au condus cu 1-0, Hagi a spus:

"Acesta e fotbalul, suferinţă, bucurie. Sunt bucuros că am luat trei puncte norocoase, dar trei puncte importante. Nu am făcut un joc bun, s-a văzut că eram obosiţi. Echipa nu era proaspătă, făceam lucrurile dar eram destul de lenţi, de previzibili.

Am avut şansă, şansă multă. Felicit jucătorii, i-am pupat pe toţi, în special după aceea m-am dus şi la Louis, am fost inspirat cu el şi cu Riva, chiar dacă nu a făcut un meci bun, a dat gol.

Voluntari merita foarte mult în această seară, pentru că a făcut un meci bun. A avut ocazii, iar Căbuz ne-a salvat.

Erau două înfrângeri, nefiind obişnuiţi cu acest lucru erau mai multe întrebări, jucătorii nu mai aveau mintea limpedede şi mă bucur că a venit această victorie , mai ales înaintea unui meci important pe care îl avem acasă.

Mă bucur că l-am băgat pe Louis, e un golgheter, un număr 9 care marchează goluri şi asta arată el. Mai are mult de învăţat, dar marchează goluri şi e un lucru important pentru el."

FC Viitorul a învins FC Voluntari, scor 2-1, în Liga 1

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XX-a a Ligii I. Pentru FC Voluntari a marcat Strună '66, iar pentru FC Viitorul au înscris Rivaldinho '70 şi Munteanu '89.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare