Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, sfidat de jurnaliştii turci. Întrebarea care l-a făcut pe "Rege" să exclame: "Aţi uitat?!"

VIDEO | Gică Hagi, sfidat de jurnaliştii turci. Întrebarea care l-a făcut pe "Rege" să exclame: "Aţi uitat?!"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi (53 de ani) a susţinut, duminică, la Belek, o conferinţă de presă în faţa jurnaliştilor turci, care au "reuşit" însă să îl enerveze pe fostul mare internaţional român. Totuşi, faţă de întâlnirile cu mass-media din ţară, "Regele" a părut mai relaxat.

"Când apare un nou Hagi?", a sunat întrebarea care l-a deranjat vizibil pe "Rege", deşi replica a venit însoţită de un zâmbet: "Aţi uitat? Am un băiat!".

Apoi, jurnalistul turc a realizat că întrebarea a fost nepotrivită. "Ca număr 10", a continuat el, fără să reuşească să îl convingă pe Gică Hagi. "Păi şi ce joacă fiu-miu? S-a născut la Istanbul. Am un băiat care joacă număr 10, playmaker, e mai înalt ca mine. Eu eram mai mic, el e mai înalt, dar aceeaşi poziţie. Restul o să îl cunoaşteţi voi. Informaţi-vă şi o să vedeţi", a încheiat Hagi.

Gheorghe Hagi a evoluat pentru Galatasaray în perioada 1996-2001. El a jucat în 167 de partide şi a marcat 79 de goluri în toate competiţiile. Alături de formaţia turcă, Hagi a câştigat, ca jucător, patru titluri de campion al Turciei (1997, 1998, 1999 şi 2000) şi două cupe ale Turciei (1999 şi 2000). De asemenea, în 2000, alături de Galatasaray, a cucerit Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Gică Hagi a şi antrenat gruparea cim-bom, între 2004 şi 2005, respectiv 2010-2011.

Afla mai multe despre: hagiconferinta 

viewscnt
Articole similare