Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi şi-a ieşit din fire în direct: "Cu mine nu folosiţi cuvântul ăsta!" Întrebarea care l-a deranjat pe "Rege"

VIDEO | Gică Hagi şi-a ieşit din fire în direct: "Cu mine nu folosiţi cuvântul ăsta!" Întrebarea care l-a deranjat pe "Rege"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi s-a declarat mulţumit de modul în care a jucat Viitorul în faţa echipei CFR Cluj, deşi campioana s-a impus cu 1-0 la Ovidiu, luni seară, în ultimul meci al etapei a 20-a din Liga 1. Fostul mare internaţional s-a simţit, însă, ofensat atunci când a fost întrebat dacă rezultatul este unul frustrant.

"Vă încearcă un sentiment de frustrare, să joci bine şi să pierzi?", a fost prima întrebare pe care reporterul Telekom Sport i-a adresat-o "Regelui".

"Cu mine nu folosiţi cuvântul ăsta. Oricine să-l folosească în România, dar nu pentru mine. E un cuvânt dur pentru mine. Acesta e un cuvânt pentru oameni care suferă, nu mai văd lumina, dar noi suntem fericiţi.

Dezamăgirea e că am jucat un fotbal foarte bun şi nu am câştigat. Am meritat. Am făcut-o mai bine ca ei, ei s-au apărat. Nu poţi să faci cu CFR Cluj, o echipă puternică, matură, care se apără în 16 metri. Dar noi am făcut-o, puteam fi mai inspiraţi în pasă decisivă, în şut la poartă. Sunt fericit, cred că am făcut un meci bun. S-a văzut un lucru, că echipa e tânără şi încă nu are maturitatea şi momentul deciziei, când trebuie să rişti", a spus Gică Hagi.

Meciul de la Ovidiu a fost decis de golul lui George Ţucudean, care nu a sărbătorit reuşita, în semn de respect pentru fosta sa echipă. La final, Gică Hagi şi-a găsit tăria să-l felicite pe fostul său elev: "Să fie fericit. Mă bucur pentru el, ca pentru oricare fotbalist care joacă bine fotbal. Mă bucur pentru el că are succes".

Viitorul rămâne pe locul al patrulea, cu 33 de puncte, la zece lungimi în spatele liderului. În ultima partidă din 2018, elevii lui Gică Hagi joacă în deplasare cu FC Hermannstadt.

"E ultimul meci, mergem să ne batem pentru cele trei puncte, să luptăm, să vedem ce putem lua, apoi să analizăn anul care vine", a încheiat Hagi.

Afla mai multe despre: viitorulhagicfr 

viewscnt
Articole similare