Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi speră într-o minune în ultima etapă. "Speranţa există. Din păcate, nu depindem de noi". Viitorul - Academica, în direct, pe Telekom Sport 3

VIDEO | Gică Hagi speră într-o minune în ultima etapă. "Speranţa există. Din păcate, nu depindem de noi". Viitorul - Academica, în direct, pe Telekom Sport 3

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa întâlneşte Academica Clinceni, duminică, de la ora 16:30, la Ovidiu, în etapa a 26-a din Liga l, ultima a sezonului regulat. Meciul este transmis în direct, pe Telekom Sport 3.

Pentru prima dată în istoria Ligii l în actualul format, FC Viitorul Constanţa riscă să nu prindă primele şase locuri care duc în play-off. Şanse reale sunt, însă nu depind de formaţia antrenată de Gheorghe Hagi.

Echipa de la malul mării trebuie să învingă pe Academica Clinceni şi să spere că Gaz Metan nu învinge Dinamo, pe teren propriu, sau Astra Giurgiu pierde meciul de acasă, cu OSK Sepsi Sfântu Gheorghe. Un rezultate de egalitate între Astra şi Sepsi ar fi suficient pentru echipa lui Bogdan Andone. La egalitate de puncte, Astra are avantajul meciurilor directe cu Viitorul Constanţa.

"Este ultimul meci din sezonul regulat, acasă, o singură variantă pentru a spera la play-off: a câştiga cele trei puncte. Cu un adversar care a demonstrat că poate să joace de la egal la egal cu echipe foarte bune, care ştie să se apere, dar ştie să şi atace. Trebuie să fim atenţi la toate detaliile şi să facem un meci perfect, foarte bun şi să luăm cele trei puncte. Ca şi lot, nu sunt probleme mari, sper să  fiu destul de inspirat în alegeri, atât în formula de start, cât şi pe bancă. Este doar un meci, trei puncte. Singurul lucru negativ este faptul că nu depindem de noi. Speranţa există. Şi noi sperăm ca ei să se încurce, cum şi ei speră ca noi să ne încurcăm", a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Clinceni.

  • În tur, partida de la Clinceni s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.
  • Doar patru puncte a câştigat Viitorul, în ultimele cinci runde.

Clasări Viitorul Constanţa, în sezoanele competiţionale în actualul format: 

  • 2015/2016: locul 5
  • 2016/2017: locul 1
  • 2017/2018: locul 4
  • 2018/2019: locul 3

Afla mai multe despre: hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare