Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, un nou citat memorabil. Dezvăluirea lui Cătălin Anghel: "Este motto-ul pe care îl are el şi pe care îl transmite în vestiar"

VIDEO | Gică Hagi, un nou citat memorabil. Dezvăluirea lui Cătălin Anghel: "Este motto-ul pe care îl are el şi pe care îl transmite în vestiar"

Farul Constanța

Comentarii

Cătălin Anghel (44 de ani), antrenorul secund al celor de la Viitorul, a dezvăluit care este motto-ul lui Gheorghe Hagi.

Cătălin Anghel crede că echipa trebuie să treaacă peste eliminarea suferită în faţa Sănătăţii Cluj, în Cupa României, făcând aluzie la un citat al lui Gheorghe Hagi: "Bucuria şi fericirea durează o zi".

"Fotbalul nu e uşor şi nu tot timpul lucrurile sunt frumoase... Noi, ca motto, pe care îl are şi Gică şi pe care îl transmite în vestiar că bucuria şi supărarea durează o zi, aşa că asta încercăm să facem şi noi", a declarat Cătălin Anghel, într-o conferinţă de presă.

U Craiova - Viitorul, luni, 20:30, LIVE VIDEO, la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Cât despre meciul cu Universitatea Craiova, Cătălin Anghel a spus: "Ne aşteaptă un meci frumos, dar deosebit de greu contra unei echipe care e clar că şi-a depus candidatura la campionat anul acesta. Aşa cum au fost toate meciurile cu Craiova, meciuri frumoase, sunt sigur că va fi acesta un meci frumos, dar uşor nu va fi, nu cred că e un vreun meci uşor la Craiova.

Nu e un moment foarte plăcut, trebuie să fim responsabili şi să mergem la Craiova şi să schimbăm tot ce a fost mai puţin bun săptămâna asta.

Craiova e o echipă extrem de disciplinată tactic, nu că nu era şi înainte, este un plus şi cred că joacă la rezultat mult mai bine.

Din păcate, o atmosferă extraordinară, dar gazonul lasă de dorit. Vă spun că jucătorii au mereu probleme pe acel gazon şi e păcat că spectacolul ar fi mai mare dacă gazonul ar fi mult mai bun.

La Craiova, unde abia te auzi ca antrenor contează foarte mult şi jucătorii ce decizii iau. Nu înseamnă că va fi mai uşor pentru noi sau pentri ei".

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare