Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Popescu a analizat lupta la titlu. Nu îi dă nicio şansă Viitorului lui Hagi. Pe cine vede "Baciul" favorită

VIDEO | Gică Popescu a analizat lupta la titlu. Nu îi dă nicio şansă Viitorului lui Hagi. Pe cine vede "Baciul" favorită

Superliga

Comentarii

Au trecut două etape din play-off, iar lucrurile încep să devină mai clare. CFR rămâne lider necontestat, iar FCSB a pierdut chiar şi lupta pentru locul doi, ocupat acum de Craiova. Cu opt etape rămase din campionat, Gică Popescu a analizat lupta la titlu.

"Baciul" a comentat prestaţia primelor echipe din Liga 1 din etapa recent încheiată, întrebat fiind care i se pare cea mai în formă echipă din play-off: "Steaua a făcut în sfârşit un meci bun şi a câştigat... Viitorul, din păcate, a pierdut, jucând foarte bine şi creându-şi multe ocazii contra CFR-ului... CFR, aceeaşi echipă pragmatică, care joacă fără să facă mare spectacol şi câştigă puncte, adună puncte, lucrul care contează până la urmă cel mai mult în economia clasamentului. Craiova a câştigat pe un stadion pe care se câştigă foarte greu...".

Pus în situaţia să nominalizeze echipele care se vor bate până la final pentru titlul de campioană, fostul mare internaţional român şi membru al Generaţiei de Aur nu i-a dat nicio şansă echipe lui Hagi, Viitorul Constanţa: "Cred că lupta se dă între Steaua, CFR şi Craiova"

În acest moment, în Liga 1, lider este CFR Cluj, cu 33 de puncte, patru mai multe decât U Craiova şi cu cinci peste FCSB, care chiar dacă a învins Astra, a rămas sub olteni în clasamentul play-off-ului. 

Afla mai multe despre: gica popescugica hagiliga 1 

viewscnt
Articole similare