Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Popescu a anunţat cu cine ţine în lupta pentru titlu: "Dacă nu-l va câştiga Viitorul, m-aş bucura să-l ia ei"

VIDEO | Gică Popescu a anunţat cu cine ţine în lupta pentru titlu: "Dacă nu-l va câştiga Viitorul, m-aş bucura să-l ia ei"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare internaţional Gică Popescu a mărturisit că îşi doreşte ca Universitatea Craiova să câştige titlul, însă doar dacă Viitorul nu va putea să ducă lupta până la final.

"Steaua nu trece printr-un moment foarte bun. A pierdut la scor dureros la Sepsi. A pierdut doi jucători importanţi, va avea un final de tur delicat. Dacă nu va putea sa îl ia Gică m-aş bucura să îl ia Craiova pentru că Bănia merită de foarte mult", a declarat Gică Popescu.

Popescu s-a referit şi la grupa echipei naţionale din preliminariile Campionatului European din 2020.

"(n.r. - spaniolii) Nu s-au speriat foarte tare de noi să fiu sincer, cu toate că ne respectă foarte mult. Fotbalul spaniol respectă fotbalul românesc, au avut cuvinte de laudă la adresa fotbalului românesc, a fost o surpriză pentru mine. Spania pleacă ca favorită, noi, Norvegia şi Suedia luptându-ne pentru locul 2", a adăugat Gică Popescu.

 

Afla mai multe despre: popescucraiovaviitorul 

viewscnt
Articole similare