Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Gică Popescu a vorbit cu Dan Petrescu, după ce antrenorul CFR-ului a fost depistat pozitiv. "Nici el nu ştie cum a izbucnit acest focar"

VIDEO | Gică Popescu a vorbit cu Dan Petrescu, după ce antrenorul CFR-ului a fost depistat pozitiv. "Nici el nu ştie cum a izbucnit acest focar"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la Viitorul Constanţa, Gică Popescu, a stat de vorbă prin telefon cu fostul său coleg de echipă naţională, Dan Petrescu, pentru a se interesa de starea sa de sănătate, după ce "Bursucul" a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

După ce apele s-au mai calmat, Gică Popescu l-a apelat pe fostul său camarad de arme de la echipa naţională pentru a vedea cum se simte. "Baciul" s-a bucurat să constate că antrenorul CFR-ului se află într-o stare bună şi că este în afara oricărui pericol.

"Am vorbit cu Dan Petrescu la telefon acum două zile, eram şi eu preocupat de situaţia lui de sănătate, m-am bucurat că este ok, şi nici el nu ştia cum a izbucnit acest focar. Este o situaţie nefericită şi la ei şi la Dinamo, noi sperăm cu toţii ca acest lucru să se încheie cât mai repede şi să poată să revină pe teren ambele echipe, pentru că dorim ca, indiferent ce se va întâmpla sus, la vârf, la câştigarea campionatului sau la retrogradare, acest lucru să se întâmple pe teren", a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

La ultima testare a Viitorului Constanţa, toată lumea a fost negativă. Cu toate acestea, emoţiile au fost mai mari decât de obicei, deoarece litoralul este aproape, iar jucătorii nu au fost ţinuţi cu forţa în cantonament pe toată această perioadă.

"Am avut 46 de testări, toate negative. Trebuie să fiu sincer, de data asta am avut ceva emoţii, pentru că suntem într-o perioadă de creştere constantă a numărului de infectări şi noi, fiind aici, pe litoral, puteam să avem ghinion ca unul dintre jucători să se testeze, pentru că mai ies din casă, se mai duc cu prietenii, mai stau la o terasă, la un suc, la un pahar de apă, e normal să iasă, e greu să stea numai în casă şi am avut emoţii", a completat Gică Popescu.

viewscnt
Articole similare