Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Gică şi Ianis nu pot fi comparaţi!" Au jucat alături de Hagi şi ştiu la ce capitole puştiul îşi depăşeşte tatăl

VIDEO | "Gică şi Ianis nu pot fi comparaţi!" Au jucat alături de Hagi şi ştiu la ce capitole puştiul îşi depăşeşte tatăl
Comentarii

Nu se mai opresc laudele la adresa lui Ianis Hagi. Viorel Moldovan a făcut o comparaţie între tată şi fiu si concluzia este simplă.

"Sunt total diferiţi, tatăl şi fiul! Cred că lovirea mingei cu ambele picioare. Nu deosebeşti dacă e dreptaci sau stângaci. Gică era altfel, era mult mai exploziv, mult mai dinamic. Ianis nu are această explozie, dar are calităţi deosebite şi are viziune de joc foarte bună. Şi Gică o avea", a declarat Viorel Moldovan pentru Telekom Sport.

De aceeaşi părere este şi Bogdan Stelea: între Ianis şi Gică Hagi nu poate fi făcută o comparaţie.

"Nu au nicio legătură unul cu altul. În afară de faptul că au acelaşi sânge şi că sunt tată şi fiu şi poartă acelaşi nume, în rest sunt diferiţi. Hagi era altceva, Ianis şi din punct de vedere fizic e altceva, e un copil bun, care îşi doreşte mult şi care se luptă să crească şi încă îşi caută locul. Şi e normal. Asta se întâmplă cu toţi jucătorii. Nu e la fel de precoce ca şi Gică. Nu a avut norocul să fie aruncat în echipe puternice, mă refer aici la naţională, la fel cum a fost Gică, dar nu înseamnă că nu poate ajunge un fotbalist foarte bun. Momentan creşte", spune Bogdan Stelea.

La 20 de ani, Ianis este jucător de bază pentru Viitorul, dar a avut deja şi o experienţă în străinătate, la Fiorentina. La aceeaşi vârstă, tatăl său evolua pentru Sportul.

"Va creşte. El trebuie să se împlinească. A avut o experienţă negativă în Italia, nu i s-a acordat prea multă încredere, s-a întors acasă, Gică l-a forţat foarte mult şi îl sprijină şi e normal, pentru că vede în el potenţialul deosebit pe care îl are. Şi eu cred că va ajunge un element important pentur echipa naţională şi pentru fotbalul românesc", a mai spus "Moldogol".

Afla mai multe despre: hagiianisgica hagiviorel moldovanbogdan stelea 

viewscnt
Articole similare