Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Giedrius Arlauskis, mesaj superb de consolare pentru marea rivală: "Acolo a fost casa mea. Voi spuneţi FCSB, eu spun Steaua"

VIDEO | Giedrius Arlauskis, mesaj superb de consolare pentru marea rivală: "Acolo a fost casa mea. Voi spuneţi FCSB, eu spun Steaua"

Fotbal intern

Comentarii

Portarul echipei CFR Cluj, Giedrius Arlauskis (31 de ani), a ajuns duminică la patru titluri de campion al României, dintre care două cu formaţia ardeleană, unul cu Unirea Urziceni şi altul cu FCSB. La finalul meciului cu Universitatea Craiova, câştigat de CFR cu 1-0, Arlauskis s-a declarat recunoscător României şi nu a uitat-o nici pe fosta sa echipă, FCSB.

"Am făcut şi eu ceva în viaţa asta. Sunt născut de 1 decembrie, ziua României e 1 decembrie. Eu zic că nu întâmplător am ajuns în România. Mă simt aici ca acasă. Familia mea se simte ca acasă aici. Ţara asta, România mi-a dat tot în fotbal, apreciez şi respect ţara asta. Atât pot să spun.

Un sezon foarte greu dacă facem comparaţie cu anul trecut. Anul trecut eram toţi conectaţi la campionat. Anul ăsta ştiţi că a fost cu de toate, antrenori schimbaţi, conducători şi aşa mai departe. Deci datorită grupului noi am reuşit să ne menţinem unde suntem. Şi numai împreună băieţii au câştigat campionatul. Fără caractere în vestiar era imposibil.

Eu mi-am făcut treaba pentru care am venit. Eu nu joc singur fotbal, eu fără fundaşi sunt mort. Fundaşii fără mine sunt morţi. Depinde de meci. Când ei au nevoie de mine încerc să îi ajut, când eu nu mai pot, pe mine nimeni nu mă mai ajută. Aşa că grupul a făcut dferenţa. Avem un grup senzaţional", a declarat Arlauskis, la microfonul Telekom Sport.

În final, Giedrius Arlauskis a avut un mesaj de consolare pentru rivala FCSB: "E plăcere să joci pe Naţional Arena. Acolo a fost casa mea. Şi am trăit momente foarte frumoase. Voi spuneţi FCSB, eu spun Steaua".

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova. Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 2, FCSB. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010, 2012 şi 2018.

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare