Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali a vorbit despre ratarea transferului lui Paşcanu: "Ştiu cine l-a deturnat"

VIDEO | Gigi Becali a vorbit despre ratarea transferului lui Paşcanu: "Ştiu cine l-a deturnat"

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a povestit cum a ratat transferul internaţionalului de tineret, Alexandru Paşcanu, de la Leicester City. Între timp, Paşcanu a semnat cu campioana CFR Cluj.

Gigi Becali e povestit că a fost extrem de aproape să semneze cu Alexandru Paşcanu, însă fostul jucător al celor de la Leicester s-ar fi sucit pe ultima sută de metri, sfătuit de unul dintre oamenii din fotbal românesc. Ironie sau nu, cel în care Paşcanu are cea mai mare încredere, şi care l-a sfătuit să aleagă Clujul şi nu FCSB, este chiar finul lui Gigi Becali, Mirel Rădoi, selecţionerul de la tineret.
"Am negociat, am făcut negocierea club-club, am negociat şi cu băiatul, a zis că vrea 15.000 pe lună, totul în regulă. După care băiatul a spus că stai să vezi, că se mai sfătuieşte şi cu alte persoane, eu cam ştiu cine l-a sfătuit dar nu vreau să spun, că ţin la persoana aia mult. Ştiu cine l-a deturnat. În cine avea Paşcanu cea mai mare încredere? Cine i-a făcut lui cel mai mult bine? Cu cine se consulta el din România? Cu finul, dar eu nu mă supăr pe el niciodată. Un pas înapoi să vină la naşul tău? Dacă vine un jucător la naşul tău, tu spui că e un pas înapoi? Ce fel de fin eşti? Nu mă supăr pe Mirel niciodată, el poate să spună ce vrea, niciodată nu mă supăr. El e fiul rătăcitor, la un moment dat o să-şi revină", a explicat Gigi Becali, astăzi, în cadrul conferinţei de presă în care l-a prezentat pe Cristi Manea, adus împrumut pentru un sezon, de la Apollon Limassol.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare