Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali, impresionat de Hora: "În viaţa mea nu am întâlnit un băiat ca el" Cu cine l-a comparat patronul roş-albaştrilor

VIDEO | Gigi Becali, impresionat de Hora: "În viaţa mea nu am întâlnit un băiat ca el" Cu cine l-a comparat patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a lăudat pe noul venit în vestiarul FCSB şi a povestit cum au decurs negocierile pentru aducerea acestuia la echipa antrenată de Mihai Teja.

Lui Gigi Becali nu i-a luat mult să îl convingă pe atacant să aleagă vicecampioana României. 

 

 

"Ştiţi că duminica nu se lucrează, dar uite că aşa s-a întâmplat cu băiatul ăsta că ieri am vorbit, era din scurt, trebuia să vină de la Oradea azi dimineaţă, adică aseară, ne-am înţeles la telefon în privinţa contractului, are plecarea la avion şi atunci trebuia să facem astăzi.

Să ne ierte Dumnezeu că am lucrat duminica. Să fie într-un ceas bun, că nu am lucrat prea mult, am dat cu semnătura puţin. E genul de atacant pe care eu îl vreau. Ăştia sunt genul de atacanţi pe care eu îi vreau, îmi plac mie, gen Suarez.
 
Genul de atacant mobil, e genul de atacant pe care eu îl vreau. El nu e un băiat care a câştigat foarte mulţi bani în străinătate, a făcut vreun milon, 1.5 milioane dar m-a impresionat. A zis nea Gigi, fă contractul care îl vrei, nu mă interesează, semnez, eu am făcut bani" a declarat Gigi Becali. 
 
FCSB este a şasea echipă de liga I pentru care joacă Hora. Celelalte au fost UTA, Gloria Bistriţa, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş şi Pandurii. 
 
"N-a făcut foarte multe milioane, dar a vrut să vină la Steaua. Şi a zis cum vrei, aşa îl faci. În viaţa mea nu am întâlnit un băiat ca el. Un jucător să spună vreau să vin la Steaua, fă contractul cum vrei şi cu asta basta. Şi el nu e un mare milionar, dar a zis am făcut nişte bani. E mulţumit" a mai spus patronul echipei de pe locul secund în Liga I. 
 
 

Afla mai multe despre: gigi becalihoracontract 

viewscnt
Articole similare