Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali l-a luat peste picior pe Ovidiu Popescu: "E Sergio Ramos. O să ajungem să-l punem număr 10!". Au curs ironiile: "Dacă el e numărul 1, îţi dai seama unde am ajuns?"

VIDEO | Gigi Becali l-a luat peste picior pe Ovidiu Popescu: "E Sergio Ramos. O să ajungem să-l punem număr 10!". Au curs ironiile: "Dacă el e numărul 1, îţi dai seama unde am ajuns?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) l-a ironizat pe Ovidiu Popescu (23 de ani), fotbalistul care a jucat pe mai multe posturi în acest sezon la FCSB. Patronul roş-albaştrilor l-a comparat pe Popescu cu Sergio Ramos (34 de ani), căpitanul lui Real Madrid, şi a anunţat că se gândeşte să îl pună decar pe fotbalistul cumpărat de la ACS Poli Timişoara.

În meciul cu Dinamo din returul semifinalelor Cupei României (1-0), Ovidiu Popescu a jucat fundaş central, de nevoie, pentru că Iulian Cristea a fost suspendat. După prestaţia lui Popescu, Gigi Becali a fost ironic la adresa fotbalistului său. "Ovidiu Popescu e Sergio Ramos. Acum îi prelungesc contractul, mai are doi ani şi îi fac patru. Păi, dacă joacă toate posturile... Stânga, dreapta, mijlocaş central, fundaş central... Până la urmă o să îl punem şi număr 10", a spus Gigi Becali. Apoi, Becali a devenit serios: "Dacă el a ajuns piesa numărul 1, îţi dai seama unde am ajuns noi!?", a mai spus omul de afaceri.

În acest sezon, Ovidiu Popescu a jucat pe mai multe posturi la FCSB. Popescu a fost utilizat ca fundaş dreapta, fundaş stânga, fundaş central şi mijlocaş central. Mai mult, acesta a purtat şi banderola de căpitan al FCSB.

FCSB s-a calificat în finala Cupei României!

Derby-ul din semifinalele Cupei României a fost tranşat fără emoţii prea mari de FCSB, care a profitat de situaţia grea în care se află rivala Dinamo. Fără sprijinul fanilor, Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul jucat contra FCSB în Ştefan cel Mare, în tur, 0-3. Apoi, pe Arena Naţională, FCSB s-a impus cu 1-0, într-un meci în care "câinii" au părut mulţumiţi să nu primească multe goluri şi nu au pus mari probleme în atac.

În finală, FCSB o va întâlni cel mai probabil pe Sepsi, care a câştigat cu 5-1 turul semifinalelor, jucat împotriva lui Poli Iaşi, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: ovidiu popescufcsbsergio ramosgigi becalivideo 

viewscnt
Articole similare